Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 18.07.2018.
12:32 >> 13:13h
Vestionline, sportklub.rs A

Tomas: Nemam kome da se dokazujem, imamo i Jokića

Doskorašnji plejmejker Los Anđeles Lejkersa Ajzea Tomas posle potpisivanja ugovora sa Denverom istakao je da je uzbuđen što će ponovo igrati za trenera Majka Melouna, kao i da mnogo očekuje od sledeće sezone.

EPA/MIKE NELSON
Ajzea Tomas, najbolje partije u karijeri pružao u dresu Bostona

Dvadesetdevetogodišnjem 60. piku Sakramenta na draftu 2011. godine je karijera u silaznoj putanji zbog problema sa kukom, a prošle sezone je osim za ekipu iz Kalifornije igrao i za Klivlend u koji je stigao u trejdu iz Bostona.

- Otkako sam došao u NBA sve što sam želeo je šansa. Ja ću se pobrinuti za ostalo. Oduvek sam to pričao - rekao je Tomas posle potpisivanja ugovor.

Pre nego što je pristao da obuče dres kluba iz Kolorada omaleni plejmejker je u Las Vegasu razgovarao sa predsednikom košarkaških operacija Timom Konelijem i trenerom Majkom Melounom.

- Imam vrlo bliske veze sa Majkom i verovatno je to ključ moje odluke - rekao je Tomas koji je sa Melounom sarađivao u Sakramento Kingsima u sezoni 2013/14.

- Znam da sam došao u klub gde će mi biti dopušteno da budem onakav kakav jesam, da igram punom snagom i u isto vreme budem deo dobre grupe koja ima potencijal da bude posebna.

Tomas je u sezoni 2013/14. u dresu Kingsa prosečno beležio 20 poena i 6 asistencija.

- To je bila jedna od najboljih godina u mojoj karijeri, a Meloun me je podržavao. Ja sam pobednik i učiniću sve što je potrebno za pobedu. Ja ću biti neko na koga možete da računate svako veče, neko ko je vrlo dosledan. Ne moram više nikome da dokazujem ko sam. Ne moram nikome da dokazujem šta donosim na sto.

Iskusni plejmejker će za Nagitse igrati za veteranski minimum od 2 miliona dolara.

- Nije me briga za novac. Stalo mi je samo do toga da pokažem svoje veštine i da budem u dobrom okruženju. Ne znam previše igrača iz ovog tima, ali gledajući sa strane stekao sam utisak da vole da igraju jedni sa drugima. Imali su dobru atmosferu i želeo sam da budem deo toga.

Navijači Denvera mnogo očekuju od tandema Tomas - Jokić, ali i od ostalih igrača kojima je prošle sezone u poslednjem meču izmakao plasman u plej-of.

- Mislim da se moj stil savršeno uklapa u igru Denvera. To je brz napad, širenje terena, a imamo i jednog od najboljih velikih momaka u NBA koji može da prođe i kreira dobru poziciju za druge igrače. Igrao sam u Melounovom sistemu tako da znam šta želi i šta očekuje od svojih igrača. Uzbuđen sam što sam ovde i što mogu da pomognem - rekao je Tomas.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online