Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 14.07.2018.
13:08 >> 13:59h
Vestionline A

Tomić: Ne plašim se rada u Zvezdi!

Srpski šampion ima ambiciju da se već narednog leta vrati u Evroligu i na tron Jadranske lige, a Milan Tomić je označen kao pravi čovek da se te želje pretvore u realnost. To je ono što je i dojučerašnji pomoćni trener Olimpijakosa objasnio tokom zvanične konferencije na za novinare na kojoj je predstavljen.

twitter.com/kkcrvenazvezda
Milan Tomić, novi trener Zvezdinih košarkaša

- Prvo bih rekao da sam se vratio u rodni grad da radim svoj trenerski posao. Posle 26 godina u Atini gde sam radio, bilo je dosta lepih momenata. Eto kako život ide, pojavila se Zvezda, meni je bilo drago. Pokušaćemo da igramo dobru, kvalitetnu i atraktivnu košarku. Želim da navijači dođu u halu i budu šesti igrač. Svi sa kojima sam pričao kažu mi da nije ugodno igrati pred Zvezdinom publikom u gostima - rekao je Tomić novinarima na Malom Kalemegdanu.

Da li se plašite svega što vas čeka?

- Bio bih kući da se plašim. Ne bih uzeo posao da se plašim. Ko ima straha on ostaje kući - rekao je Tomić.

Kako će izgledati Zvezda? Stil igre?

- Trebalo bi mi tri sata da objasnim kako će izgledati košarka. Nadam se da ćete videti na terenu. Treba raditi. Najpre na treninzima.

Tomić je govorio i Zvezdinom izlazu u Evrokup posle godina provedenih u Evroligi.

- U Evrokupu ne treba potcenjivati nijedan tim. Jači je nego prošle sezone, ima dosta evroligaških klubova. Moramo da gledamo nas. To je najvažnije. Treba da pripremamo ekipu za teške utamice. Biće i teških putovanja. I ABA liga će biti teža nego prošle sezone. Meni je interesantno. Što je teže to je interesantnije.

Koji razlozi su vas opredelili da uzmete Zvezdu?

- Sebi sam u svojoj glavi rekao da sam spreman da uzmem Olimpijakos. To sam rešio i to mi je bio cilj. Zvezda je veliki klub i veliki izazov za mene. Bilo mi je mnogo lako da potpišem za Zvezdu.

Zakašnjenje u dovođenju igrača? Da li se radi na pojačanjima?

- U vezi pojačanja i igrača imaćete informacije. Radimo na tome i ne sedimo kući i ne radimo ništa. Naš je zadatak da formiramo tim. Čim budemo potpisali tim obavestićemo vas.

Stručni štab?

- Isti je odgovor. Videćemo. Naš PR će vas obavestiti o svemu.

Bilo je pitanja i da liće Iz FMP-a doći Majkl Odžo i Nemanja Nenadić?

- Mogu da razumem vas da hoćete da saznate. Ništa ne krijemo. Ne možemo ništa da kažemo u ovom momentu. Bićete obavešteni kada bude bilo potpisa - rekao je Tomić.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online