Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 01.11.2017.
11:58
Vestionline, KK Crvena zvezda A

Alimpijević: Naše šanse se povećavaju kada igramo kod kuće

Košarkaši Crvene zvezde mts dočekuju u četvrtak ekipu Brose Bamberga od 18 časova u "Beogradskoj Areni". O predstojećem meču govorili su trener Dušan Alimpijević i prvotimac Milko Bjelica.

EPA-EFE/VALDA KALNINA
Alimpijević bi mogao sa Zvezdom do pozitivnog skora

Meč koji će se igrati u „Beogradskoj Areni" (karte puštene u prodaju u utorak od 12 časova) od 18 časova, biće i novi dule šampiona Srbije i Nemačke, nakon dva uzbudljiva meča u prethodnoj sezoni, prvoj u novom formatu Evrolige.

Ovaj meč predstavlja i povratak Luke Mitrovića nekadašnjeg kapitena crveno-belih u Beograd, ovoga puta kao igrača Brose Bamberga. Nemačka ekipa koju i ove sezone predvodi italijanski trener Trinkijeri, kao i Crvena zvezda mts značajno je izmenila svoj sastav, ali je tim sa severa Nemačke u prethodne dve runde zabeležio dve pobede.

Trener Crvene zvezde mts Dušan Alimpijević:

- Posle lošeg starta ekipa Bamberga zabeležila je dve uzastopne pobede u Evroligi. U svom rosteru imaju 5-6 igrača koji mogu, i igraju na pozicijama 1 i 2, počev od Zisisa preko Hikmena do Heketa, svi mogu biti organizatori igre. Ekipa je kompletirana dovođenjem Rajta iz Igokee i sada je tu sastav sa preko 12 dobrih igrača. Sa druge strane, naše šanse za pobedom se povećavaju kada igramo kući u atmosferi koju imamo. Ovde kada imamo pune tribine, definitivno nikome nije lako! Verujem i da će Luka Mitrović, sjajan čovek i košarkaš, bivši kapiten Crvene zvezde pokušati svojim saigračima da dočara šta ih očekuje ovde, i zato nam je vrlo, vrlo važno da odziv naših Zvezdaša bude dobar i da imamo atmosferu koja će nam pomoći da dođemo do nove pobede. Kao što sam najavio, Pere Antića neće biti u sastavu, ostali momci su spremni.

Milko Bjelica je sjajno otvorio novu sezonu, a jedan od najiskusnijih u timu Crvene zvezde takođe se posebno osvrnuo na ambijent i podršku sa tribina:

- Ekipa Bamberga se podigla nakon početnih poraza u Evroligi, zabeležili su dve pobede, sada su se u međuvremenu i pojačali dovođenjem Amerikanca Rajta, to je tim sa mnogo kvalitetnih pojedinaca, vođen od strane trenera Trinkijerija koji je u Nemačkoj već neko vreme. Sa te strane nema dileme da nas očekuje teška utakmica, igramo na našem domaćem terenu, ali da bi bio pravi „domaći" teren potrebna nam je podrška sa tribina, atmosfera u kojoj se malo ko snalazi. Želimo da pružimo partije kao u prethodnih nekoliko kola, i nastavimo u dobrom ritmu - rekao je Milko Bjelica.

Kapije „Beogradske Arene" biće otvorene u 16 časova, utakmica se igra od 18 sati, pa će svi simpatizeri i zaljubljenici u crveno-belu boju imati sasvim dovoljno vremena da stignu svojim kućama i prate meč Lige Evrope Arsenal – Crvena zvezda.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online