Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 08.08.2017.
16:25
Vestionline, Mondo A

Nikolić: Poklapaju nas parama, želim igrače koji znaju da je Partizan institucija

Novi trener Partizana Miroslav Nikolić u ponedeljak uveče u hali "Dinamik" izvršio je prozivku na kojoj je bilo svega osam igrača, petorica koji su pod ugovorom sa crno-belima i još trojica koji su trenutno na probi. O predstojećoj sezoni, selektirranju igrača za tim i ambicijama kluba provereni stručnjak je govorio u intervjuu za Mondo.

M. Todorović
Na prvom treningu nije bilo dovoljno igrača ni za igru pet na pet

Ono što je izvesno je da će Nikolić u novoj sezoni moži da računa na Marinkovića, Andrića, Tanaskovića i Jovanovića, dok Majstorović ima mogućnost da promeni sredinu ukoliko pronađe novi angažman. Želja crno-belih bila je da dovedu nekoliko mladih igrača koji bi imali priliku da se afirmišu u klubu iz Humske.

- Plan A je bio da dovedemo mnogo mladih i perspektivnih igrača. Nismo uspeli, otišli su na druge strane i sada smo već na planu B. Moram da tražim neke nove, koji će sa tri-četiri iskusna da nose ekipu. To moraju da budu igrači na malim ugovorima, pošto smo opterećeni finansijskim problemima, ali tako da napravimo dobru celinu, da igramo košarku i da se ti mladi igrači afirmišu kroz Partizan, kao što je nekad bilo, pa da odu u inostranstvo i tamo uzmu veliki novac. Ovo je samo trenutna situacija. Pravićemo ekipu u hodu, čekamo Amerikance da dođu 13. avgusta... Ja u principu volim da napravim najbolju ekipu od domaćih igrača, pa onda da vidim šta fali i da popunjavam strancima. Nažalost, Amerikanci su jeftiniji od naših igrača - izjavio je Nikolić.".

Pojedini igrači koji su bili na pragu Partizana otišli su u Crvenu zvezdu, a neki drugi su pre izabrali FMP i Megu.

- Poklapaju nas parama. Mene interesuju mladi igrači koji hoće da se afirmišu, da dobiju prostor da igraju košarku i da napreduju. Njih menadžeri ne daju bez velikih para, a oni u ovom trenutku ne vrede toliko i onda je to borba. Ja sam za to da se nađu mladi igrači kojima će se dati prilika da igraju i koji hoće da potpišu na četiri godine za instituciju kakva je Partizan.

Nikolić je govorio i o broju stranaca u timu, statusu kapitena Veličkovića, eventualnom povratku u klubu pojedinih košarkaša, kao i odnosu sa menadžerima, a više o tome čitajte OVDE.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online