Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 16.07.2017.
17:11
Vestionline A

Čelnik Karpoša izvređao Čovića: Vuče sve konce, a košarkašima Zvezde nije isplatio osam plata

Prvi čovek košarkaškog kluba Karpoš Sokoli iz Skoplja Ognjen Dedić brutalno je izvređao čelnike ABA lige, koje je nazvao kriminalcima i šljamom i optužio ih da su opljačkali njegov klub i namestili rezultate iz prošle sezone.

Vesti
Na meti čelnika makedonskog kluba: Nebojša Čović, predsednik Crvene zvezde

- Prevarani smo od strane ABA lige, to je istina. Kriminalci koji vode takmičenje misle da su našli ovcu za šišanje, od koje su uzeli 150.000 evra, koliko smo platili vajld kartu prošle sezone i očekivali su da ćemo odmah da ispadnemo. Iznenadili smo ih dobrim igrama, pobedama, pa su morali da počnu sa krađama i opstrukcijama od strane sudija... Govorili su nam samo da ne  ispadnemo i sigurno ćemo igrati ABA sledeće sezone, ali su nas lagali. Cilj im je bio samo da nam uzmu pare i da nas onda šutnu - grmeo je Dedić u obraćanju na klupskom sajtu.

On je imenom prozvao sve.

- Najveći ispljuvak je Krešimir Novosel, najveći poltron i beskičmenjak, koji ništa ne može da odluči pre nego što se konsultuje sa moćnicima. Isto važi i za sportskog direktora Žarka Čabarkapu. Taj dvojac sedi u krilu onih koji komanduju ligom na daljinski upravljač, prvi je Mladen Veber iz Cedevite, a drugi Nebojša Čović iz Crvene zvezde - tvrdi Dedić.

- Po kvalitetu, poslednja dva mesta su morali da zauzmu FMP i Olimpija, ali je bilo jasno da kanalizacioni ispljuvci neće dozvoliti da te dve ekipe ispadnu, pa je morala onda da to bude Krka. Čović i njegovi poltroni su veštački održali Olimpiju u ligi, da se ne izgubi kredibilitet kao takmičenje bivše Jugoslavije. Svi znaju da postoji grupa koja diriguje ligom, a čine je FMP, Crvena zvezda, Budućnost, Olimpija i Cedevita. Sve sudije su pod njihovom kontrolom i dele pravdu kako im se kaže - naglasio je Dedić.

Posebno je na udaru bio predsednik Crvene zvezde Nebojša Čović.

- Jednom sam tokom sezone pročitao jedan tekst da je Čović glavni, a da su sve ostalo kukavice, koje su mu verne, što se videlo i prilikom izbora za predsednika takmičenja. Dakle, po njima je normalno da ligu vodi čovek koji ima dva tima u njoj i koji nije platio osam plata košarkašima Crvene zvezde? Sve je, dakle, moguće u takvom društvu ulizica i beskičmenjaka - podvukao je Ognjen Dedić.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online