Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 30.06.2017.
01:13
D. M. - Vesti A

Jokića moramo da ispoštujemo

Miloš Teodosić, kapiten košarkaške reprezentacije Srbije, pored sve brige o svom kampu na Srebrnom jezeru i uzvraćenom gostovanju na kampu saigraču iz nacionalnog tima Bogdanu Bogdanoviću, stiže da misli i na ostale "orlove" mesec dana pred početak priprema za EP u Turskoj.

N. Đurović
Uvek za Srbiju: Miloš Teodosić

Ističe da ne razume kako neko može bilo kom igraču da zabrani da brani boje svoje zemlje, ali poziva na podršku Nikoli Jokiću, kakvu god odluku on doneo povodom ovogodišnjeg prvenstva Evrope.

- Nemanja Bjelica, na primer, obožava da igra za tim, a Jokić mora sam da donese odluku. I tu odluku mi moramo da ispoštujemo, jer Jokić je neko ko će dugi niz godina igrati za reprezentaciju. Svi bismo voleli da on bude tu, ali videćemo. Eto, na primer, ljudi iz CSKA su svake godine zahtevali od mene da ne igram za reprezentaciju, ali su znali moj stav da ću igrati i nisu mogli da utiču na moju odluku - pričao je Teodosić na Srebrnom jezeru, gde je otvorena druga sezona njegovog košarkaškog kampa.

Bogdan odlučio: ide kod Divca

Družeći se sa decom na svom kampu na Malom Kalemegdanu Bogdan Bogdanović (24 godine) je, ipak, pre roka koji je najavio (4/5. jul) odlučio da napusti Fenerbahče i želi da se oproba u NBA. Bogdanović će obući dres Sakramento Kingsa, a generalni menadžer Vlade Divac mu je namenio ugovor od 30 miliona dolara za naredne tri godine, prilično "jako" za jednog "rukija".

Teo je dodao da mu je najžalije što u državnom timu više neće biti iskusnog pleja Stefana Markovića:

- Stefan je najvažnija karika u našoj ekipi i praktično je nezamenljiv. Mogo je dao timu i mislim da je njegovo odsustvo ogroman hendikep, veći od bilo kojeg otkaza, ako ga bude bilo. Mi, sa druge strane, imamo kvalitetnih, sjajnih košarkaša koji mogu da ga zamene, Bogdanović i Nedović su lideri u svojim ekipama, ali ovo je stvarno veliki hendikep što on ne igra!

Zahvalnost Ivkoviću

Kapiten "orlova" se posebno zahvalio Dušanu Ivkoviću na ukazanoj prilici:
- Duda je na mene ostavio najjači utisak, beskrajno ga volim i cenim. Kada niko nije smeo da mi da šansu, on mi ju je dao. Zauvek sam mu zahvalan", poručio je Miloš Teodosić pre nego što se sa Nemanjom Nedovićem i Bogdanom Bogdanovićem uputio u Beograd, na košarkaški kamp koji upravo Bogdanović organizuje.




 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online