Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 27.04.2016.
15:20
Tanjug, Vestionline A

Radonjić: I protiv Budućnosti su bili povređeni!

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da veoma respektuje ovosezonske rezultate Mega Leksa i da oprezno prilazi prvom meču finalne serije ABA lige, uprkos činjenici da rival ima velikih problema sa povredama.

N. Đurović
Želi titulu: Dejan Radonjić

- Tokom čitave sezone borili smo se za prva četiri mesta. Dolazak u plej-of dao je jako dobre utakmice i nakon pobede u polufinalu dobili smo priliku da se borimo za trofej sa Megom. Jako bitno je što smo pobedom nad Cedevitom doneli mir plasmanom u Evroligu. Razmišljamo samo o pobedi u prvom meču pred našim navijačima, siguran sam da će nam oni mnogo pomoći, bez obzira da li će biti puna hala - rekao je Radonjić na konferenciji za medije u hotelu Kraun plaza.

On je naglasio da njegov tim nema kadrovskih problema i da potpuno spreman ulazi u finalnu seriju, kao i da dobri rezultati Mege ove sezone, nisu slučajnost.

- Nadam se da ćemo startovati pobedom. Mega je napravila veliku pobedu protiv Budućnosti u polufinalu, imaju sjajnog trenera i mlade igrače sa ogromnom perspektivom. Mnogo su napredovali tokom godine i svima pokazali da se radi o ogromnom kvalitetu. Znamo da su i pred meč sa Budućnosti bili u problemu, ali su iz svake utakmice izlazili još jači. Činjenica da su u takvoj sitauciji savladali Budućnosti pametnom dosta govori.

Strateg crveno-belih naglasio je da finale ABA lige između Crvene zvezde i Mega Leksa veliki uspeh srpske košarke.

- Voleo bih da je Mega kompletna, pa da svi uživaju u finalu. Nezahvalno je praviti analizu oko dužine pauze i uticaja na timova. Takva situacija je veoma retka, dok se ne sećam da smo mi bili u pauzi dužoj od 10 dana. U ritmu smo čitave sezone - zaključio je Radonjić.

Kapiten Crvene zvezde Branko Lazić istakao je da su obe ekipe zasluženo došle do finala.

- Ekipa Mege je tokom čitave sezone pokazala veliki kvalitet. Čeka nas prva utakmica sutra i pokušacnhemo da od prvog minuta nametnemo naš ritam i uđemo u meč onako kako smo radili čitave sezone. Hoće li to biti dovoljno, zavisi i od Mege. Svakako će pokušati da osvoje još jedan trofej ove sezone - zaključio je Lazić.

Prva utakmica finalne serije ABA lige između Crvene zvezde i Mega Leksa na programu je sutra od 19 sati u hali Aleksandar Nikolić.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online