Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 06.11.2015.
23:21
Tanjug A

Radonjić i alibi priče

Trener košarkaša Crvene zvezde Dejan Radonjić čestitao je Fenerbahčeu na pobedi i istakao da je turski tim zasluženo stigao do uspeha.

kkcrvenazvezda.rs
Ne može da pronađe igru na početku sezone: Dejan Radonjić

Crveno-beli su večeras u Kombank areni poraženi rezultatom 74:60, u 4. kolu A grupe Evrolige.

- Čestitke Feneru na pobedi. Loše smo otvoili meč, iskoristili su naše loše odbrambene procene da stekknu prednost. Mi smo se trudili da se vratimo u meč, delovalo je da možemo, ali je Fenerbahče posle promašaja kupio skokove. Dobro su sutirali i napravili su nedostižnu razliku. Fenerbahče je kontrolisao igru velikim isustvom i kvalitetom stigao do trijumfa. Hvala navijačima na velikoj podršci tokom meča - rekao je Radonjić na konferenciji za medije nakon utakmice. 

Gudurić: Loš početak

Košarkaš crveno-belih Marko Gudurić rekao je da je loš start odredio tok utakmice. 

- Nedopustivo loš početak utakmice za nas, dosta grešaka u odbrani. Mi smo pokušali da se vratimo, uspeli smo u tome, ali opet nam se desio pad. Sleduje nam bitna utakmica u ABA ligi i idemo na pobedu. Hvala navijačima na podršci -  kazao je Gudurić.

On je naglasio da je je tim na startu meča ostao bez povređenog Cirbesa, kao i da je evidentno da Miler još nije u pravoj formi. 

- Na startu smo odmah ostali bez Cirbesa, to je bio hendikep, a Miler je daleko od zadovoljavajuće forme. Imali smo odgovor sa Štimcem da im ne dozvolimo da dođu do prednosti. Da nije bilo nekih skokova u napadu moglo je da bude neizvesnije, ali oni su kontolisali igru i Fenerbače je zasuženo pobedio - dodao je crnogorski stručnjak i ponovio da neki igrači zaslužuju kritike i to ne samo novajlije. 

- Fenerbahče je odigrao dobar takmičarski meč, došli su da odigraju dobro. Što se tiče novajlija, ima dosta igrača za kritiku, ali i ne samo novajlija. Ne bih izdvojio, to je interna stvar. Štimac se lakše adaptirao zbog svoje pozicije i načina igre. Sve ćemo na treningu popraviti", poručio je Radonjić.

On je nagalasio da samopouzdanje dolazi iz dobre igre, kao i da će biti potrebno još dosta vremena da Zvezda dođe do prave igre.

- Najviše fali dobre igre, samopouzdanje dolazi iz igre. Dosta smo dobri izašli iz poraza od Himkija i treba dosta vremena i posla. Neće biti nimalo lako. Šta je tu je, igramo Evroligu i jake mečeve. Kroz te duele igrači će  biti bolji. Svaki poraz nosi problematiku, ali da će se čekati na dobra izdanja Zvezde čekaće se. Mislim da je najbitnije da podignemo formu kad budu borbe za trofeje - zaključio je Radonjić.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online