Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 28.03.2019.
11:35
B. Paunović, I. Subić A

Savo Milošević predstavljen u Humskoj

U "Humskoj 1" je danas održana konferencija za medije na kojoj je Savo Milošević predstavljen kao novi šef stručnog štaba fudbalera Partizana.

MN Press
Savo Milošević i Milorad Vučelić

Predsednik FK Partizan Milorad Vučelić rekao je da Milošević nije imao nikakve specijalne zahteve i uslove.

- Miloševic je prava legenda Partizana i predstavljam ga kao šefa stručnog štaba. Obavili smo razgovore poslednjih dana. Ima sve preduslove, sa zadovoljstvom kažem da je bez posebnih uslova prihvatio ovaj poziv. Savo, hvala Vam na tome što ćete voditi Partizan, mnogo smo srećni. Zahvaljujem se Žarku Lazetiću na prethodnom vremenu, iskazujemo veliku zahvalnost - rekao je Vučelić.

- Čast i privilegija je što ću biti trener. Znam kakvi problemi su pred nama. Imam ogromnu želju i volju da promenimo mnoge stvari. Nikad nisam imao tremu, ni kad sam bio klinac - počeo je Milošević.

- Ima ljudi sa kojima se politički razmimoilazim. Imam i privatno ljude sa kojima se ne slažem. Nemam neprijatelje. To što se sa nekim ne slazem ne znači da ga mrzim. Istina je da sam često pričao da neću biti trener, to se promenilo pre nepunih pet godina, kad sam radio za UEFA. Imate tehnički izveštaj i videćete ko je sve radio. Ser Aleks Ferguson je glavni tamo i on mi je rekso da bih mogao da razmislim da budem trener. Od pre tri godine sam doneo tu odluku, imam licencu FSS-a, nisam imao direktna zaduženja. Imao sam razne ponude za druge funkcije, ali sam se opredelio za ovo. Čekao se pravi momenat da se slože kockice.

- Moj minus je zanatski deo ovog posla, ja to priznajem. Plus je to što sam obavljao druge funkcije i znam sa čime ću se susresti. Nikad ne tražim opravdanje. Bićemo realni i priznajemo da smo u teškoj situaciji. Uradicu sve da se pripremimo najbolje - rekao je novi trener crno-belih.

Potom je novi trener crno-belih predstdavio i svoje "tim" na klupi Partizana:

- Milan Đuričić će biti moj pomoćnik. Jedan od velikih znalaca fudbala, znamo se iz FSS, imam ogromno poverenje u njega. Nenad Cvetković je jedan od najjačih analitičara i van naših prostora u šta ćete se uveriti i sami. Nema tajni u modernom fudbalu za njega. Marko Stojanović će takođe biti tu, dobro se poznajemo posebna mi je cast sto je prihvatio tu ulogu. On je prvo naučnik pa sve ostalo, posvetićemo se i omladinskoj školi Teleoptika - naglasio je Savo.

- Igramo "nedelja - sreda - nedelja" i nemamo vremena za razmišljanje. Moraćemo brzo da donosimo odluke, videćemo koje zahteve ćemo staviti pred igrače. Sa druge strane, imamo rezultatski zaostatak i nemamo pritisak oko titule. Imamo prostora da se orijentišemo ka drugim stvarima. Sročićemo realniju sliku cele ekipe u naredne tri utakmice, pa će tako i moja priča prema Vama biti konkretnija.

- Mora postojati neka strategija, potrebno je vreme da bi se nesto sredilo. Tako je u fudbalu jer fudbal nije nauka, "dva i dva nisu četiri" - zaključio je Milošević.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online