Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 12.01.2019.
20:24
Vestionline A

“Teška srca moram da se oprostim od Zvezde”

Oprostio se od navijača preko društvenih mreža.

twitter.com/bccsport
Miloš Degenek

Miloš Degenek potpisao je ugovor sa novim klubom - Al Hilalom. On će uskoro obući novi dres, ali ipak ostaje žal što odlazi iz beogradskih crveno-belih.

Tim iz Ljutice Bogdana se oprostio od odličnog igrača preko društvenih mreža, ali se zvanično obratio i sad već bivši fudbaler Crvene zvezde.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Iskren da budem,mnogo,mnogo mi je teško sastaviti nešto,a da bude adekvatna zahvalnica mojoj porodici i prijateljima koji su bili uz svaki moj korak od početka do kraja vremena provedenog u ZVEZDI,bili i biće uvek! Jako mi je teško i sa teškim srcem moram da se oprostim od ZVEZDE,da se pozdravim sa svojom drugom porodicom,svojim drugarima,svojom braćom u ZVEZDI. Želim da se zahvalim celom stručnom štabu,trenerima,ekonomima,doktoru,fizioterapeutima,svim ljudima koji su radili na MARAKANI da je ulepšaju za Ligu šampiona, sve i jednoj osobi u CRVENOJ ZVEZDI. Posebnu zahvalnost dugujem svim svojim srcem najboljim navijačima na svetu,celom stadionu,celoj armiji CIGANA,navijačima ZVEZDE širom sveta,a posebno severnoj tribini,DELIJAMA! Bez vas Liga šampiona ne bi bila ista,bez vas nijedno gostovanje ne bi bilo lepo!Sa vama je svaki trenutak bio jedinstven od zaustavljanja autobusa na auto-putu do pevanja posle poraza u Parizu i Napoliju. Jako mi je krivo što napuštam ovaj sveti klub,ali znam da sam došao na mala vrata i niko ništa nije očekivao od jednog momka iz Japana koji dolazi.Znam samo da sam svoje srce ostavio na terenu,u svakom duelu,u svakom dodiru lopte i svakoj akciji mojih saigrača.Znam da sam obećao Ligu šampiona kada sam dolazio i ispunio svoje obećanje.I znam da sada odlazim bez duple krune i znam da će mi to biti teško,ali isto tako znam da je ova generacijia uradila nešto što se čekalo 26 godina.Znam da je ova generacija uradila nešto što će se prepričavati deci i unucima.Nadam se da će vrata ZVEZDE uvek biti otvorena za mene i da ću doći na leto i uzeti svoju medalju sa proslave duple krune sa mojom ZVEZDOM. ZVEZDO hvala ti,najveća si na svetu!

Објава коју дели Milos Degenek (@milosdegenek) дана 12. Јан 2019. у 11:09 PST

- Iskren da budem, mnogo, mnogo mi je teško sastaviti nešto, a da bude adekvatna zahvalnica mojoj porodici i prijateljima koji su bili uz svaki moj korak od početka do kraja vremena provedenog u ZVEZDI, bili i biće uvek! Jako mi je teško i sa teškim srcem moram da se oprostim od ZVEZDE, da se pozdravim sa svojom drugom porodicom, svojim drugarima, svojom braćom u ZVEZDI. Želim da se zahvalim celom stručnom štabu, trenerima, ekonomima, doktoru, fizioterapeutima, svim ljudima koji su radili na MARAKANI da je ulepšaju za Ligu šampiona, sve i jednoj osobi u CRVENOJ ZVEZDI. Posebnu zahvalnost dugujem svim svojim srcem najboljim navijačima na svetu, celom stadionu, celoj armiji CIGANA, navijačima ZVEZDE širom sveta, a posebno severnoj tribini, DELIJAMA! Bez vas Liga šampiona ne bi bila ništa, bez vas nijedno gostovanje ne bi bilo lepo! Sa vama je svaki trenutak bio jedinstven od zaustavljanja autobusa na auto-putu do pevanja posle poraza u Parizu i Napoliju.
Jako mi je krivo što napuštam ovaj sveti klub, ali znam da sam došao na mala vrata i niko ništa nije očekivao od jednog momka iz Japana koji dolazi. Znam samo da sam svoje srce ostavio na terenu, u svakom duelu,u svakom dodiru lopte i svakoj akciji mojih saigrača. Znam da sam obećao Ligu šampiona kada sam dolazio i ispunio svoje obećanje. I znam da sada odlazim bez duple krune i znam da će mi to biti teško, ali isto tako znam da je ova generacijia uradila nešto što se čekalo 26 godina. Znam da je ova generacija uradila nešto što će se prepričavati deci i unucima. Nadam se da će vrata ZVEZDE uvek biti otvorena za mene i da ću doći na leto i uzeti svoju medalju sa proslave duple krune sa mojom ZVEZDOM. ZVEZDO hvala ti, najveća si na svetu! - napisao je Degenek.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online