Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 13.12.2018.
21:12 >> 21:33h
Vestionline A

Srbin se igrao sa Laciom, Prijovićev gol bez značaja, Malme izbacio Ljajićev Bešiktaš

Trojica srpskih fudbalera igrala su mečeve 6. kola Lige Evrope.

MN Press
Fudbalska reprezentacija Srbije

Fudbaleri Ajntrahta slavili su protiv Lacija sa 1:2 posle preokreta kao gosti u 6. kolu Lige Evrope. Heroj trijumfa bio je Mijat Gaćinović koji je postigao prvi i asistirao za drugi gol ekipe iz Frankfurta.

Utakmica nije imala rezultatski značaj, jer su obe ekipe obezbedile prolaz u šesnaestinu finala.

Poveli su domaćini preko Koree u 56. minutu. Pravu majstoriju je izveo Gaćinović, koji se prvo oslobodio jednog igrača, da bi odličnim udarcem sa oko 20 metara savladao Silvija Protoa.

Posle toga se našao u ulozi asistenta kad je proigrao Halera koji je pogodio za veliki preokret Ajntrahta i maksimalan učinak u H grupi Lige Evrope.

Gaćinovć je teren napusti u 88. minutu, dok je Luka Jović šansu dobio u 79. minutu kada je zamenio Milera. Sergeja Milinkovića Savića u ekipi Lacija nije bilo na terenu zbog povrede, dok je Filip Kostić zbog kartona propustio duel.

Fudbaleri PAOK-a doživeli su ubedljiv poraz od BATE Borisova (1:3) na svom terenu, a domaćima nije pomogao ni pogodak Aleksandra Prijovića.

U drugom delu utakmice znantno bolje su zaigrali izabranici Razvana Lučeskua, pa su zahvaljujući Aleksandru Prijoviću smanjili ishod. Žaba je probio po desnoj strani, ubacio loptu u peterac, a tu se Srbin odlično snašao i smanjio rezultat. PAOK je posle ovog poraza ostao bez plasmana u narednu rundu Lige Evrope.

Bešiktaš je neočekivano poražen od Malmea sa 0:1, te je tako istanbulski tim ispao, dok se ekipa iz Švedske plasirala u narednu rundu.

Turcima nije pomogao ni Adem Ljajić da izbegnu poraz. Srpski reprezentativac je odigrao ceo meč. Posao je dodatno bio otežan domaćima nakon crvenog kartona koji je dobio Rikardo Kvarežma.

Još od ranije, poznato je kojih osam ekipa se preselilo u nokatu fazu Lige Evrope ispadanjem iz Lige šampiona, a sada je viđen i konačni rasplet u drugom po redu evropskom takmičenju.

REZULTATI

Grupa G

Rapid - Rendžers 1:0 (0:0)

Viljareal - Spartak Moskva 2:0 (1:0)

(Viljareal i Rapid idu dalje)

Grupa H

Lacio - Ajntraht 1:2 (0:0)

Marsej - Apolon 1:3 (1:2)

(Ajntraht i Lacio idu dalje)

Grupa I

Bešiktaš - Malme 0:1 (0:0)

Genk - Sarpsborg 4:0 (2:0)

(Genk i Malme idu dalje)

Grupa J

Akhisar - Standard 0:0

Sevilja - Krasnodar 3:0 (2:0)

(Sevillja i Krasnodar idu dalje)

Grupa K

Dinamo K. - Jablonec 0:1 (0:1)

Ren - Astana 2:0 (0:0)

(Dinamo i Ren idu dalje)

Grupa L

PAOK - BATE 1:3 (0:3)

Videoton - Čelsi 2:2 (1:1)

(Čelsi i Bate Borisov idu dalje)

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online