Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 27.10.2018.
15:16
Vestionline A

Milojević: Trenera Mačve odlično znam jer mi je venčani kum

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević rekao je da njegovu ekipu u Šapcu čeka jedno od najtežih gostovanja do kraja prvog dela prvenstva.

crvenazvezdafk.com
 

Milojević je dodao da se ne obazire na prednost na tabeli, pošto ima mnogo da se igra do kraja Superlige.

Fudbaleri Zvezde igraju u nedelju od 16.30 u Šapcu protiv Mačve, utakmicu 13. kola Superlige Srbije.

- Igramo sa ekipom koja nas je namučila prošle sezone, kako u Superligi, tako i eliminacijom iz Kupa Srbije. Za Mačvu imam samo reči hvale, osim Matića ostali su joj skoro svi igrači, spoj mladosti i iskustva, a pokazala je kontinuitet kroz rad trenera Dragana Aničića. Mačva mnogo pruža u Superligi, očekujem izuzetno borbenu i tešku utakmicu za koju ćemo se spremiti na najbolji način, pošto je to jedno od najtežih gostovanja do kraja prvog dela prvenstva - rekao je Milojević na konferenciji za novinare.

Mačva je promenila trenera, umesto Dragana Aničića došao je Darko Tešović.

- Sigurno da će dolazak Darka Tešovića doneti kvalitet, bio je sa mnom u Panionisu i mislim da je Mačva napravila pravi izbor. Fudbalski se odlično poznajemo, a još bolje van terena jer je on moj venčani kum. Drago mi je da je ušao u superligaški karavan, to apsolutno zaslužuje. Ekipa iz Šapca je izabrala fantastičnog trenera koji je pobednik, tek je nekoliko dana tamo, ali bićemo spremni na sve - naveo je Milojević.

On za utakmicu u Šapcu neće moći da računa na sve igrače zbog povreda, a rekao je da su na pregledima bili Branko Jovičić i Ričmond Boaći i da će se videti kakva je situacija sa Markom Marinom.

- Moramo da budemo pažljivi što se tiče povreda takve prirode. Nijedan trener ne voli da su mu igrači duže van stroja, ali već smo se opekli jednom ili dva puta. Možda će se desiti da neki igrači budu i donekle spremni, ali ćemo ih možda sačuvati kako bismo bili apsolutno sigurni da su se oporavili. Imamo zgusnut raspored, igramo na svaka tri dana, čekaju nas i putovanja.

Zvezda u utakmicu ulazi posle utakmice na Enfildu protiv Liverpula u Ligi šampiona i poraza od 0:4.

- Moramo brzo da se prebacujemo sa jednog koloseka na drugi. Treba biti pažljiv, drugačija je atmosfera i način igranja, ali kroz priču radimo na tome da igrači budu mentalno spremni. Nama je domaće prvenstvo stvarno prioritet i ako hoćemo da dođemo do cilja, onda moramo tako da razmišljamo.

Zvezda je prva na tabeli sa sedam bodova više od drugoplasiranog Radničkog iz Niša i devet više od Čukaričkog i Partizana.

- Ne pričamo o tome, ne razmišljamo na takav način, niti gledamo tabelu. Moramo da budemo koncentrisani na ono što želimo, a to je da budemo najbolji u svakoj utakmici. Bodovna prednost nas ne dotiče. Ovo je 13. kolo, ne znam ni da li je trećina prvenstva, ima još mnogo utakmica, dele se bodovi, pa onda plej-of. Mnogo ekipa pretenduje na plej-of, velika je gužva u gornjem delu tabele i to je dobro - rekao je Milojević.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online