Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 19.07.2018.
20:32
Vestionline A

Partizan i u revanšu pobedio s 3:0

"Crno-beli" su u pljevaljskom Rudaru imali protivnika po meri u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope da se uigraju za susrete s litvanskim Trakajem.

partizan.rs
Danilo Pantić, kapiten u odsustvu golmana Stojkovića, stvorio se na pravom mestu u 10. minutu

Partizan - Rudar 3:0 (2:0)

1:0 Pantić u 10, 2:0 Ožegović u 44, 3:0 Gomes u 83.

Stadion Partizana. Gledalaca: oko 10.000. Sudija: Doveri (Italija)

PARTIZAN: Kljajić, Enake, N. R. Miletić, Valijente (od 58. Marković), N. G. Miletić, Đerlek, Zdjelar, Pantić, Suma (od 58. Tošić), Ožegović (od 63. Gomes), Ivanović. Trener: Đukić.

RUDAR: Radović, Sekulić, Sopo, Mitrović, Tomašević (od 61. Živković), Kotorac (od 68. Kuč), Golubović, Bošnjak, Macanović (od 46. Janketić), Vuković, Đalović. Trener: Bogavac.

Kraj utakmice. Partizan je u drugom kolu i deliće megdan s litvanskim Trakajem. Prvi meč bi trebalo da se igra u Beogradu 26. jula, a revanš je u Litvaniji 2. avgusta.

90+2`: Prva dva gola Partizan je dao od stative, a i Gomes je pogodio stativu. Izborio se za udarac sa ivice šesnaesterca i čuo se tup udarac u desni golmanov direk.

83`: Gomes je zatresao mrežu i u revanšu. Pre toga je bio u stopostotnoj šansi na pravovremeni pas Tošića, ali mu je golman ušao u šut.

Još 25 minuta utakmice na Ostrvu. Spartak i dalje vodi 1:0, što ga vodi u drugo kolo.

70`: Promašaj utakmice! Zdjelar je ostao sam na drugoj stativi. Dočekao je centaršut Tošića iz slobodnog udarca na nogu, ali je šutirao u već savladanog Rudarovog golmana.

69`: Posle Markovićeve greške Kljajić je ponovo morao da iskaže budnost.

63`: Umesto strelca večeras Ožegovića u igri je jedan od strelaca iz Nikšića Portugalac Gomes.

partizan.rs
Asistent i strelac: Miletić i Ožegović

59`: Najzad nešto i od gostiju. Bošnjak je bio u izglednoj šansi, ali je šutirao u golmana Kljajića.

58`: Dvostruka izmena u Partizanu. Tošić umesto Sume, a Marković umesto Španca Valijentea.

55`: Pantić pa Đerlek su se oprobali s distance.

50`: Sebični Suma je kružio s loptom oko kaznenog prostora Rudara što je izazvalo sporadične zvižduke.

46`: Počelo je drugo poluvreme u Humskoj.

Poluvreme i u Severnoj Irskoj: Kolrejn - Spartak 0:1 (prvi meč 1:1).

Poluvreme. Partizan ima ukupno 5:0 protiv crnogorskog tima. U Kolrejnu Spartak je golom Mileta Savkovića u 33. minutu poveo s 1:0. Taj rezultat ga vodi u drugo kolo, pošto je u Novom Sadu bilo 1:1. 

44`: Ožegović je duplirao prednost Partizana. Levi bek Nemanja G. Miletić je ukrao loptu protivničkim igračima, centaršutom je pogodio Ožegovića koji ju je glavom od stative smestio u mrežu. 

40`: Rudar bezopasan, domaćin odrađuje posao.

29`: Nemanja G. Miletić, levi bek Partizana, dobio je žuti karton zbog oštrog starta. "Crno-beli" sasvim kontrolišu igru.

Počeo je i revanšu u Kolrejnu između istoimenog tima iz Severne Irske i Spartaka. U Novom Sadu je bilo 1:1.

21`: Suma je iskosa snažnim udarcem pogodio spoljni deo mreže.

12`: U prilici je bio Ožegović, ali ostalo je 1:0.

10`: Partizan je poveo. Kratko dodavanje iz kornera, povratna lopta na peterac gde ju je dočekao Pantić i smestio je od stative u mrežu.

1`: Utakmica je počela. Slaba poseta u Humskoj.

U odnosu na prvu utakmicu na golu osvajača našeg kupa umesto Stojkovića je Kljajić, a umesto povređenog Nikolića i Portugalca Gomesa udarne igle u napadu su Ožegović i Ivanović. Pošto je strelac prvog gola u Crnoj Gori Jevtović u međuvremenu prodat turskoj Konji njegovo mesto zauzeo je Đerlek. Od početka sada igraju oba Miletića umesto Markovića i Šehovića iz prvog meča.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online