Utorak 16. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 19.07.2018.
20:32
Vestionline A

Partizan i u revanšu pobedio s 3:0

"Crno-beli" su u pljevaljskom Rudaru imali protivnika po meri u prvom kolu kvalifikacija za Ligu Evrope da se uigraju za susrete s litvanskim Trakajem.

partizan.rs
Danilo Pantić, kapiten u odsustvu golmana Stojkovića, stvorio se na pravom mestu u 10. minutu

Partizan - Rudar 3:0 (2:0)

1:0 Pantić u 10, 2:0 Ožegović u 44, 3:0 Gomes u 83.

Stadion Partizana. Gledalaca: oko 10.000. Sudija: Doveri (Italija)

PARTIZAN: Kljajić, Enake, N. R. Miletić, Valijente (od 58. Marković), N. G. Miletić, Đerlek, Zdjelar, Pantić, Suma (od 58. Tošić), Ožegović (od 63. Gomes), Ivanović. Trener: Đukić.

RUDAR: Radović, Sekulić, Sopo, Mitrović, Tomašević (od 61. Živković), Kotorac (od 68. Kuč), Golubović, Bošnjak, Macanović (od 46. Janketić), Vuković, Đalović. Trener: Bogavac.

Kraj utakmice. Partizan je u drugom kolu i deliće megdan s litvanskim Trakajem. Prvi meč bi trebalo da se igra u Beogradu 26. jula, a revanš je u Litvaniji 2. avgusta.

90+2`: Prva dva gola Partizan je dao od stative, a i Gomes je pogodio stativu. Izborio se za udarac sa ivice šesnaesterca i čuo se tup udarac u desni golmanov direk.

83`: Gomes je zatresao mrežu i u revanšu. Pre toga je bio u stopostotnoj šansi na pravovremeni pas Tošića, ali mu je golman ušao u šut.

Još 25 minuta utakmice na Ostrvu. Spartak i dalje vodi 1:0, što ga vodi u drugo kolo.

70`: Promašaj utakmice! Zdjelar je ostao sam na drugoj stativi. Dočekao je centaršut Tošića iz slobodnog udarca na nogu, ali je šutirao u već savladanog Rudarovog golmana.

69`: Posle Markovićeve greške Kljajić je ponovo morao da iskaže budnost.

63`: Umesto strelca večeras Ožegovića u igri je jedan od strelaca iz Nikšića Portugalac Gomes.

partizan.rs
Asistent i strelac: Miletić i Ožegović

59`: Najzad nešto i od gostiju. Bošnjak je bio u izglednoj šansi, ali je šutirao u golmana Kljajića.

58`: Dvostruka izmena u Partizanu. Tošić umesto Sume, a Marković umesto Španca Valijentea.

55`: Pantić pa Đerlek su se oprobali s distance.

50`: Sebični Suma je kružio s loptom oko kaznenog prostora Rudara što je izazvalo sporadične zvižduke.

46`: Počelo je drugo poluvreme u Humskoj.

Poluvreme i u Severnoj Irskoj: Kolrejn - Spartak 0:1 (prvi meč 1:1).

Poluvreme. Partizan ima ukupno 5:0 protiv crnogorskog tima. U Kolrejnu Spartak je golom Mileta Savkovića u 33. minutu poveo s 1:0. Taj rezultat ga vodi u drugo kolo, pošto je u Novom Sadu bilo 1:1. 

44`: Ožegović je duplirao prednost Partizana. Levi bek Nemanja G. Miletić je ukrao loptu protivničkim igračima, centaršutom je pogodio Ožegovića koji ju je glavom od stative smestio u mrežu. 

40`: Rudar bezopasan, domaćin odrađuje posao.

29`: Nemanja G. Miletić, levi bek Partizana, dobio je žuti karton zbog oštrog starta. "Crno-beli" sasvim kontrolišu igru.

Počeo je i revanšu u Kolrejnu između istoimenog tima iz Severne Irske i Spartaka. U Novom Sadu je bilo 1:1.

21`: Suma je iskosa snažnim udarcem pogodio spoljni deo mreže.

12`: U prilici je bio Ožegović, ali ostalo je 1:0.

10`: Partizan je poveo. Kratko dodavanje iz kornera, povratna lopta na peterac gde ju je dočekao Pantić i smestio je od stative u mrežu.

1`: Utakmica je počela. Slaba poseta u Humskoj.

U odnosu na prvu utakmicu na golu osvajača našeg kupa umesto Stojkovića je Kljajić, a umesto povređenog Nikolića i Portugalca Gomesa udarne igle u napadu su Ožegović i Ivanović. Pošto je strelac prvog gola u Crnoj Gori Jevtović u međuvremenu prodat turskoj Konji njegovo mesto zauzeo je Đerlek. Od početka sada igraju oba Miletića umesto Markovića i Šehovića iz prvog meča.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online