Utorak 19. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 19.07.2018.
13:44
Vestionline, Tanjug A

Milojević pred start SL: Zna se cilj - titula!

Trener fudbalera Crvene zvezde Vladan Milojević, pred duel sa vranjanskim Dinamom na startu Superlige, izjavio je je poznat cilj u novoj sezoni - odbrana šampionske titule.

crvenazvezdafk.com
Vladan Milojević, zadovoljan radom svojih igrača

- Počinje domaći šampionat, zna se koje su ambicije Crvene zvezde, ne samo ove godine nego uvek. Dolazi nam debitant u ligi, ekipa koja je tokom čitave sezone zauzimala mesto koje vodi viši rang. Imamo veliki respekt prema Dinamu, mi ćemo se spremiti na najbolji mogući način - rekao je Milojević na konferenciji za medije na stadionu "Rajko Mitić".

Milojević je potvrdio da će najverovatnije da izvede komibinovan sastav zbog utakmice sa litvanskom Suduvom u utorak, a nakon duela sa Spartaksom, takođe u kvalifikacijama za Ligu šampiona.

- Videćemo kakva je situacija, imamo veliki fond igrača i prezadovoljan sam kako rade i treniraju. Svi zaslužuju da igraju, moramo da vidimo kako se osećaju. Sa pojedinim igračima moraćemo kroz utakmice da podižemo formu. Neki ce možda dobijati dodatnu minutažu, neke ćemo da odmorimo. Imam veliko poverenje u njih.

Prema njegovim rečima uopšte ne razmišlja o Suduvi, već samo o Dinamu jer je "svaka naredna utakmica najvažnija".

Veliki su problemi ako drugacije razmišljamo", oprezan je Milojević, koji je naglasio da je Dinamo ambiciozan klub sa jednim od najboljih trenera u Srbiji Draganom Antićem.

On se još jednom dotakao duela sa Spartaksom i teške pobede Zvezde u finišu 2:0.

- Teško je igrati protiv bilo koje ekipe koja se izuzetno dobro brani. Kada devet igrača stane pozadi, jako je teško probiti. Prethodne godine se dešavalo da iz prve šanse damo gol, pa je sve išlo drugacije. Moramo da imamo strpljenja, videćemo u narednim utakmicama šta je ključ za prolazak pored takvih odbrana. Pogledajte Svetsko prvenstvo, kako je Francuska uzela? Niste videli mnogo lepog fudbala, već defanzivni blok odakle su čekali grešku i osvojili trofej. Igra se na rezultat, a mi ćemo tražiti nacin da pronalazimo rešenja.

Milojević je potvrdio da se radi na dovođenju napadača, ali priznao da to nije lak posao.

- Neki igrači se nude, ali ne zadovoljavaju naše kriterijume. Imam veliko poverenje u sportskog direktora Mitra Mrkelu i radimo danonoćno da dovedemo dobrog igrača koji ce zaista biti pojačanje. Ne želimo da dovedemo nekog samo da bismo doveli - zaključio je Milojević.

Utakmica između Crvene zvezde i Dinama iz Vranja igra se sutra od 20.30 na stadionu "Rajko Mitić".

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online