Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 14.06.2018.
21:51
E. V. A

Čerčesov: Opušten juče, opušten danas

Tradicija je bila protiv Rusa, jer je davno bila 2002, kada je "zbornaja" ostvarila poslednju pobedu na Mundijalima, a Putin imao zanimljiv dijalog

EPA
Salutiranje za 3:0: Artjom Dzjuba i Stanislav Čerčešov

Sada je sve lakše...

Sadijska Arabija je pregažena na otvaranju Svetskog prvenstva sa 5:0 (tri gola postigli su džoker igrači), a Rusija je upisala prve bodobe i napravila veliki korak ka plasmanu u osminu finala.

Selektor domaćina Stanislav Čerčešov nije bio pod stresom pred početak šampionata, jer je verovao u svoje igrače da će ispuniti sve ciljeve, ali da će morati posebno da spremi svoj tim za drugi meč protiv Egipta.

- Juče sam bio opušten, a opušten sam i danas jer poznajem svoje igače. Zadovoljstvo je raditi s njima. Svaki trener zavisi od svojih igrača i pre svega zato sam opušten. Znao sam da će ispuniti naše ciljeve. Zašto bih bio pod stresom - rekao je Čerčešov posle utakmice i dodao:

EPA

- Nekada su ovakve utakmice izvor radosti za navijače, nekada je to manje. Mi smo iskreni u ovome što radimo. Moram da pohvailm igrače, sve su uradili, odbranili su gol u svakoj situaciji, a s druge strane bili su opušteni u utakmici koja je nosila mnogo pritiska - rekao je selektor Rusije.

Domaćin Mundijala će u drugom kolu Grupe A igrati protiv Egipta 19. juna u Sankt Peterburgu.

- Utakmica protiv Egipta će biti u potpunosti drugačija, biće to drugi grad, drugi stadion. Moramo se pažljivo pripremati za tu utakmicu - zaključio je Čerčesov.

Princ S.Arabije: Vladimire, šta je ovo? 

Osim meča, zanimljive su bile i reakcije predsednika Rusije Vladimira Putina i princa Saudijske Arabije Mohameda bin Salmana.

Rukovanje je "palo" posle prvog, drugog gola, ali je onda nastupio debakl S.Arabije. Artjom Dzjuba je ušao u igru u 70. minutu, minut kasnije je dao treći gol za Ruse i već taj gol se nije dopao saudijskom princu. 

EPA
VIP LOŽA: Princ bin Salman, Infantino i Putin


Pogledao je prema predsedniku Rusije i kao da ga je pitao, "Vladimire, pa šta je ovo, dokle više?". Ruski lider mu je odgovorio sleganjem ramena kao da mu je poručio "Izvini, ne znam šta da ti kažem". 

Njih dvojica su pred meč razgovarali o saradnji u vezi sa naftom, rekavši da je ta saradnja važna za ceo svet. Samo da fudbal sada ne bude kamen spoticanja. 

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online