Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 21.04.2018.
16:18
Tanjug, Vestionline A

"Moramo da popravimo koncentraciju u defanzivi"

Trener fudbalera Partizana Miroslav Đukić, uoči utakmice protiv Čukaričkog, izjavio je da očekuje sličnan duel kao pre nekoliko dana na Banovom brdu, ali apeluje na igrače da porade da defanzivnoj koncentraciji, koju navodi kao glavni uzrok za četiri primljena gola u tom meču.

M. Todorović
Miroslav Đukić, trener Partizana

- Znamo se dovoljno. Poznajemo međusobno našu užu i širu familiju. Očekujem utakmicu visokog inteziteta, tvrdu i čvstu kao u kupu, ali sam bitnom stavkom da moramo da popravimo defanzivnu koncentraciju. U napadu smo imali šanse koje nismo iskoristili. Ovaga puta ne smemo da dozvolimo protivniku da živi od naših grešaka - izjavio je Đukić na konferenciji za medije u Sportskom centru "Partizan Teloptik".

Trener crno-belih je potvrdio da se prvi golman Vladimir Stojković vraća među stative, a da će osim ranije povređenih Bojana Ostojića i Luke Cucina, utakmicu protiv Čukaričkog propustiti i Sejduba Suma zbog crvenog kartona u derbiju.

Prema njegovim rečima, crno-beli moraju da krenu jako od starta, ali bez velikog zaletanja i nepromišljenih poteza, jer je tuga zbog poraza u sredu i dalje prisutna.

- Tuga kada izgubite je prisutna, ali nema mesta žaljenju i jadikovanju, jer smo sami krivi što smo propistili šanse i pružili im prilku da nas kazne. Mnogo bi nam značila pobeda. Partizan mora da ide punim gaosm, ali pamento i nikako grlom u jagode da im ne bismo pružili šanse za kontre. Pobeda nas vraća na pravi kolosek, iako je protivnik težak - rekao je Đukić.

Đukić je istakao da su startnih 11 posledica izbora najbolji u datom trenutku, a ne kažnjavanja drugih, očekuje podršku sa tribina i naglašava da se njegova fudbalska filozofija gradi od defanzive.

- Ceo život sam u defanzivi, više volim da pobedim 1:0 nego 4:3. Primali smo neverovatne golove, ali nadam se da je to posledica samo pada koncentracije. Bili smo dobro pozicionirani kod svih primljenih golova koji su nastali kao isključiva posledica dekoncentisanosti.

Naveo je i da motiva uvek ima na pretek, jer kako kaže, ako kod nekog igrača nema, onda taj i nije za crno-beli dres.

Utakmica drugog kola plej-ofa Superlige između Partizana i Čukaričkog igra se u nedelju od 18:30 časova na stadionu u Humskoj.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online