Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 15.02.2018.
20:07 >> 23:40h
Vestionline A

Liga Evrope: Partizan poveo, ali stao! Po pobedu u Češkoj

U prvom meču šesnaestine finala Lige Evrope Partizan i Viktorija iz Plzenja su u Beogradu igrali nerešeno 1:1 (0:0).

M. Todorović - Vesti
Leandre Tavamba, strelac jedinog gola za Partizan

Posle dva meseca su fudbaleri Partizana odigrali zvaničan meč i malo je nedostajalo da ostvare pobedu. Odlično su igrali protiv lidera češke lige i imali inicijativu. To su uspeli da krunišu u 57. minutu kada je Leandre Tavamba zatresao mrežu posle centaršuta Miroslava Vulićevića sa desne strane.

Činilo se tada da će crno-beli krenuti agresivnije ka protivničkom golu i pokušati još jednom da zatresu mrežu. Ipak, videlo se da Viktorija nije slučajno daleko prva u Češkoj ispred mnogo poznatijih Slavije i Sparte. Krenuli su gosti odlučno ka golu sa namerom da se neporaženi vrate iz Beograda.

U tome su uspeli u 81. minutu, kada su jedini put šutirali u gol. Strelac je bio Reznik posle odlične kombinacije saigrača. Od 85. minuta su izabranici Miroslava Đukića igrali sa desetoricom. jer je Mitrović dobio drugi žuti karton, pa ga neće biti ni u revanšu.

Igrao je Partizan hrabro, ali će istu takvu igru morati da pruži i u Plzenju, jer će morati da postigne barem jedan gol. Taj meč se igra sledećeg četvrtka.

Partizan - Viktorija 1:1 (0:0)

Stadion: Partizana.

Sudija: Tasos Sidiropulos (Grčka).

Gledalaca: 21.5678.

Strelci: 1:0 Tavamba (57), 1:1 Reznik 81.

Crveni  karton: Mitrović (Partizan) u 85.

Žuti Karton: Hrošovski (Viktorija).

Partizan: Stojković, Vulićević, Nemanja R. Miletić, Mitrović, Urošević, Jevtović, Pantić, Tošić, Suma (od 71. Ivanović), Janković, Tavamba (od 90. Marković).

Viktorija: Hruška, Reznik, Hubnik, Hejda, Lingberski, Hrošovski, Horava, Petržela (od 61. Zeman), Kolar (od 78. Čermak), Kopic, Krmenčik (od 90. Hori).

POGLEDAJTE TOK UTAKMICE

90+3. minut - Kraj utakmice. Konačan rezultat je 1:1.
90. minut - Izmena u Partizanu, izašao je Tavamba, a ušao Svetozar Marković. I Viktorija je napravila poslednju izmenu, umesto Krmenčika, u igri je Hori.
85. minut - Problem za Partizan, Mitrović je dobio drugi žuti karton, pa će crno-beli do kraja meča igrati sa desetoricom.
84. minut - Prvi žuti karton kod gostiju je dobio Hrošovski.

81. minut - GOOOOOL 1:1 strelac je Reznik.

78. minut - Druga izmena u Viktoriji, izašao je Kolar, a ušao Čermank. U ovim trenucima gosti imaju inicijativu i pokušavaju da poravnaju rezultat. Sa druge strane Partizan pokušava da zapreti iz kontre.
75. minut - Viktorija je ozbiljno zaprretila, jedan fudbaler je šutirao, ali se Mitrović bacio ispred lopte i izbacio je u korner.
71. minut - Prva izmena u Partizanu, izašao je Suma, a ušao Đorđe Ivanović.
61. minut - Prva izmena na utakmici i to u redovima Viktorije. Izašao je Petržela, a ušao Zeman.

57. minut - GOOOOOOL 1:0 za Partizan strelac je Tavamba.

53. minut - Prvi žuti karton na utakmici dobio je fudbaler Partizana Mitrović i to zbog prekršaja na sredini terena. Crno-beli su u nastavku krenuli odlučnije.
46. minut - Nastavljena je utakmica. Nije bilo izmena, pa ekipe igraju u sastavima u kojima su počele.
45. minut - Završeno je prvo poluvreme u kojem nije bilo golova.
35. minut - Najbolju šansu za Partizan je imao Sejduba Suma. On je prošao po levoj strani, šutirao iz neposredne blizine, ali je golman Hruška odlično intervenisao i izbacio loptu u korner.
19. minut - Krenuo je Partizan odlučno u utakmicu, ali za sada bez konkretnijih pretnji po gol Viktorije.
1. minut -Počela je utakmica.
20.31 - Šta je Miroslav Đukić rekao pred duel sa liderom češke lige pogledajte OVDE, a šta je trener Viktorije poručio svojim fudbalerima pogledajte OVDE.
20.18 - Nekoliko sati pre početka utakmice stvorile su se gužve ispred stadiona, a kako je to izgledalo pogledajte OVDE.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online