Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 10.02.2018.
07:18
P. B. - Vesti A

Protiv CSKA mora mnogo bolje

Pripreme su privedene kraju, ostalo je još "fino štelovanje" u Beogradu i trenutak istine na evropskoj sceni već u utorak protiv CSKA iz Moskve, u šesnaestini finala Lige Evrope. Iako su svi na "Marakani" zadovoljni jesenjim izdanjima i u prvi plan kao cilj u prolećnoj polusezoni ističu osvajanje šampionske titule, ipak se najviše priča o prvom evropskom proleću posle više od dve i po decenije.

FK Crvena zvezda
Detalj sa meča između Zvezde i Zenita

- Bilo je iščekivanja tokom prethodnog vikenda, čekala se ta odluka UEFA. Niko ne bi voleo da toliko dugo čekano proleće igra bez navijača. Srećom, povoljno se završilo po nas. Euforija treba da postoji pred svaku utakmicu, tako je i pred ovu, ali verujem da nećemo imati problema zbog toga, da nas neće sputati. CSKA ima visoke igrače, dobre izvođače prekida, to im je jedno od glavnih oružja i na to moramo da obratimo pažnju - rekao je trener Crvene zvezde Vladan Milojević.

6 mečeva je Zvezda odigrala u Antaliji

Generalna proba pred Moskovljane je bio njihov rival iz šampionata Rusije - Zenit. U tom susretu su crveno-beli doživeli jedini poraz tokom zimskih priprema u Turskoj, jedini strelac je bio Aleksandar Jerohin u 23. minutu.

- Verujem da će CSKA da igra potpuno drugačije od Zenita. Meni je značajno to što pravimo šanse, a sa svežinom verujem da ćemo doći i do bolje realizacije. Imamo naš stil igre i nećemo ga menjati ni tokom narednih šest meseci. Ima tu dosta stvari koje treba ispraviti, ali u ovom trenutku je osnovno bilo da se igrači fizički dobro pripreme. Iza nas je kvalitetna provera, koja je došla posle napornih treninga. Rezultat nije bitan, već to da ćemo utakmicu u utorak da dočekamo potpuno pripremljeni, bez ikakvih zdavstvenih problema. Ako bi trebalo da podvučem crtu, mogu da budem zadovoljan stvarima koje smo uradili. Želeo sam da dam veću minutažu nekim igračima, vredno su trenirali, profesionalno se odnosili i veoma sam srećan što sam trener ovakvim momcima. Svi oni jedva čekaju duel sa CSKA. Daćemo sve od sebe kao što smo i do sada činili. To je jedino što možemo da obećamo - zaključio je Milojević.

Milojević kaže da Uprava kluba radi najbolje što može kada je reč o prelaznom roku.

- Ben je igrač koji može da nam pomogne, Hajdin igra na poziciji koja nam je bila potrebna. Očekujem još više od mlađih igrača u narednom periodu, a imamo dubinu u omladinskoj školi i mladi fudbaleri su pokazali da Crvena zvezda ne mora da brine za budućnost. Dolasci su uslovljeni odlascima odnosno prilivima novca. Ja se time ne bavim, radim sa igračima koje imam i verujem da imamo kvalitet da nastavimo tamo gde smo stali - istakao je Milojević.

Kanga gotova priča

Odsustvo Kange, koji je pojačao redove Sparte iz Praga, po rečima Milojevića, ne bi trebalo više da se ističe u prvi plan.
- Za mene je Kanga veoma dobar igrač, koji je mnogo doprineo našoj igri. Ipak, sada treba ta tema da se zatvori, nema potrebe više o njemu pričati jer nije naš igrač i mi mu želimo puno sreće. Na meni i stručnom štabu je da probamo da nađemo alternative u igri.

Grof gledao Zvezdu

Na tribinama stadiona u Antaliji našao se i Miodrag Božović, do prošle sezone trener Crvene zvezde. Njegova nova ekipa, Arsenal iz Tule, takođe se priprema u ovom turskom odmaralištu, pa je popularni Grof iskoristio priliku da pogleda svoje nekadašnje igrače.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online