Utorak 16. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 06.02.2018.
07:13
R. Lukić - Vesti A

Novi dresovi za nove uspehe

Uprkos hladnom vremenu, koje se na ove prostore ponovo vraća, fudbaleri FK JU 96 iz Hanovera su počeli pripreme za prolećnu sezonu, a početak je obeležen radnim sastankom i predajom novih dresova koji su igračima predati u sportskom restoranu koji na stadionu Sparete vodi senior FK JU 96 Radenko Lazarević.

R. Lukić
Svi na istom zadatku: Fudbaleri, sponzori i uprava kluba

Predaja je obeležena i kratkom svečanošću i zajedničkim slikanjem za "Vesti". Glavni sponzor Drago Vuković, zbog poslova u Berlinu ovoj svečanosti nije prisustvovao, ali je došao drugi, inače raniji predsednik FK JU 96 Vladimir Jandrić, koji je i pored prezaposlenosti došao da vidi da li momcima bolje stoje standardni crveni ili rezervni, beli dresovi.

Svi prvotimci, njih 22, dobili su po dva dresa, trenerku i kišnu jaknu. Trening je održan pod reflektorima, a prisustvovali su trener Nedeljko Mičić sa pomoćnicima Zvonkom Đurićem i Davorinom Glišićem, kao i predsednik Radivoj Mataruga.

- Treninzi će se do početka prvenstva 25. februara održavati ponedeljkom, sredom, petkom i nedeljom, a tokom prvenstva sredom i petkom - kaže trener Mičić, koji posebno ističe zadovoljstvo povratkom golmana Viktora Rupsa koji je zbog povrede ramena van stroja bio šest meseci.

Portparol Atanaskovski kao važan događaj navodi i povratak talentovanog Eritrejca Sinaja Gibrislazija, koji se nije uklopio u regionalni Raminglen, pa se vratio u srpski klub.

- Plasman zavisi od ishoda prvih utakmica. Jesenas smo prve tri izgubili, ali smo se sredili i sledilo je sedam pobeda i dva remija. Sada smo svi na okupu i uveren sam da će nam prolećni start biti uspešniji od jesenjeg. Cilj je vrh tabele. Plasman u viši rang može da se dogodi, ali nije u kombinaciji, jer je reorganizacijom Fudbalskog podsaveza naša grupa postala jača, a prema novim pravilima u viši rang ide samo prvi - računa oprezni trener Mičić.

Igrača nikad dosta

- Prva ekipa na raspolaganju ima 24 fudbalera, druga (U32) 17, a treća (U40) 20. To je dobra postava, ali ipak, svi oni koji žele da igraju fudbal dobro su došli, u sve tri ekipe - naglašava portparol Atanaskovski i za prijavljivanje daje dva mobilna telefona: 0152 54 0010 52 (Mičić) i 01781842531 (Atanaskovski).

POVEZANE VESTI

NEMAČKA Prekinuta serija
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online