Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 27.01.2018.
14:50
Vestionline, sport-express.ru A

Tošić upozorava Ruse: Zvezda najjača u poslednjih nekoliko godina

Prvotimac Partizana Zoran Tošić vrlo dobro poznaje ruski fudbal, jer je sedam godina igrao za CSKA.

M. Todorović - Vesti
Upozorio Ruse: Zoran Tošić

On je dao intervju za sajt sport-express.ru gde je pričao o mnogim temama. Ruse je najviše zanimalo njegovo mišljenje o Crvenoj zvezdi jer će se CSKA sastati sa crveno-belima u šesnaestini finala Lige Evrope.

- Crveno-beli su snažno odigrali kraj prvog dela sezone i sigurno zaseli na prvo mesto u našoj ligi. Ova Crvena zvezda je najjača u poslednjih ko zna koliko godina, ali je CSKA ipak favorit. Biće još lakše ako stadion bude prazan u Beogradu, jer bez faktora navijača crveno-plavi će slaviti - jasan je Tošić.

Ruski novinari su tražili da prokomentariše i iznenađujuću smenu Slavoljuba Muslina sa mesta selektora Srbije. Iako je odveo "orlove" na prvo veliko takmičenje posle osam godina on je dobio otkaz, a na njegovo mesto je seo Mladen Krstajić.

- Mladen Krstajić je bio asistent Muslinu i odlično ga znam. Čak smo i zajedno igrali, tako da imamo odličan odnos. Ali niko te ne zove u reprezentaciju zbog prijatljstva. Srbija ima talentovanu generaciju, mnogo dobrih igrača. i siguran sam da će Mladen odabrati najbolje. Posebno navijačima je ta smena izgledala čudno, ali uveren sam da su u FSS-u to uradili sve ne bismo li imali još bolje rezultate i da se pokažemo dostojnim Svetskog šampionata. Lično sam veoma zahvalan Muslinu na saradnji. Slavoljub je mnogo uradio za našu reprezentaciju, ali takav je posao trenera - danas si na vrhu, a sutra te nema... Nas uostalom nisu ni konsultovali, ali ni mi nismo postavljali pitanja.! Nema još mnogo do početka Svetskog prvenstva. Bio sam u reprezentaciji praktično za svaki meč kvalifikacija. Istina, nisam se naigrao, ali sam uvek pozivan. Zdrav sam i spreman za velike izazove  i nadam se da ću se naći među putnicima za Rusiju - rekao je Tošić.

Za kraj je prokomentarisao igru Nikole Maksimovića koji je u petak došao na pozajmicu u moskovski Spartak:

- Maksimović je za mene vrhunski štoper! Ja kod njega ne vidim slabosti. Suvereno vlada delom terena u kom se nalazi. Uveren sam da će uspeti u Sparatku i da je ruski šampionat dobio još jednu veliku zvezdu.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online