Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 23.01.2018.
14:48 >> 14:56h
Tanjug, Vestionline A

Ivanović: Konačno u Partizanu, sad želim gol Zvezdi

Najbolji fudbaler prvog dela Superlige Đorđe Ivanović rekao je danas da mu je drago što je posle iscrpljujućih pregovora konačno iz Spartaka stigao u Partizan i dodao da mu je jedan od sledećih ciljeva gol u večitom derbiju protiv Crvene zvezde.

M. Todorović
Veliko pojačanje: Đorđe Ivanović i Ivica Iliev

Ivanović, koji je prošlog novembra debitovao za A tim selekcije Srbije u prijateljskoj utakmici protiv Južne Koreje, u redovima šampiona Srbije nosiće dres sa brojem 18.

- Nadam se da ću ostaviti dubok trag u Partizanu. Da bi napravio veliku karijeru moraš da igraš u Partizanu, a ja hoću veliku karijeru. Zato sam tu - rekao je Ivanović na zvaničnoj promociji na stadionu u Humskoj.

Kako naglašava spreman je da odgovori svim visokim zahtevima u Partizanu.

- Volim izazove i pritisak koji mi odgovara i vodi me. Najviše mi odgovara da igram iz napadača, ali šta god traži trener tu sam. Mogu da odgovorim i na krilnim pozicijama, ali i u samom napadu.

Ivanović priznaje da oseća veliko olakšanje što su se uspešno završili pregovori Spartaka i Partizana. 

- Mesec dana je trajala neizvesnost, nisam mogao mirno da spavam. Kada se juče sve završilo bilo mi je mnogo lakše - rekao je Ivanović i odsečno odgovorio na pitanje da li može i u dresu Partizana da zatrese mrežu Crvene zvezde.

- Mogu, naravno - poručio je 22-godišnji fudbaler.

Sportski direktor crno-belih Ivica Iliev izrazio je zadovoljstvo što je Ivanović potpisao.

- Ivanović je posle dugo vremena uzburkao strasti i prelazni rok u Srbiji, dugo nije bilo takvog igrača koji je odskočio, a da nije iz dva naša najveća kluba. Bilo je logično da završi u Partizanu. Imao je nekoliko odličnih ponuda, mnovo unosnijih nego što je Partizanova, ali nije trgovao njima. Od prvog trenutka pregovora kada je dao reč da će igrati za nas, izdržao je sve pritiske.

Iliev je dodao da je Ivanović sam najzaslužniji što je došao u Partizan jer je od početka insistirao.

- Nije jurio glavom samo da ode iz zemlje. Očekujem velike stvari od njega, da čak bude bolji, iako je odigrao sezonu iz snova. On je budućnost Partizana i reprezentacije Srbije - zaključio je Iliev, uz konstataciju da očekuje još tri pojačanja na mestu zadnjeg veznog, ofanzivnijeg veznog i napadača.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online