Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 10.12.2017.
16:26 >> 18:26h
Vestionline A

Zvezda na +9 pred "večiti derbi" u Humskoj, debitovao Joveljić

Pred poslednji meč u 2017. godini, "večiti derbi" u Humskoj (sreda, 19 časova), prednost Crvene zvezde u odnosu na Partizan je velikih devet bodova. Lider Super lige je očekivano slavio na Marakani protiv Borca iz Čačka - 3:0 (1:0).

M. Todorović - Vesti
Aleksandar Pešić, napadač Crvene zvezde

Četa Vladan Milojevića imala je lakši trening sa slabim Čačanima, koji mogu da budu zadovoljni sa samo tri lopte u mrežu. Bravu gostiju otvorio je Luka Adžić u 35. minutu. U nastavku, crveno-beli su dodali gas, a raspoložen je bio Aleksandar Pešić, koji je nastavio seriju golova. Posle njegovog šuta, Otašević je postigao autogol za 2:0, da bi prvi strelac Super lige Srbije postigao lep gol u 63. minutu posle greške gostiju.

Zvezda je napravila sjajnu uvertiru pred večiti derbi, gde bi eventualnom pobedom crveno-beli možda i rešili šampionsku trku iako se bodovi dele na proleće.

Ono po čemu će da se pamti ovaj deul je debi supertalentovanog napadača Dejana Joveljića, koji je debitovao u seniorskoj konkurenciji i najavio da su crveno-beli dobili velikog asa u budućnosti.

Partizan je poražen u Kruševcu od Napretka - 2:1.

CRVENA ZVEZDA - BORAC 3:0 (1:0)

Strelci: 1:0 Adžić u 35, 2:0 Otašević u 50 autogol, 3:0 Pešić u 63. minutu.

Stadion: Rajko Mitić.  Gledalaca: 6.000. Sudija: Ilija Brdar.

CRVENA ZVEZDA: Borjan, Stojković (od 66. minuta Gobeljić), Babić, Frimpong, Rodić, Jovičić, Račić, Srnić, Milijaš, Adžić, Pešić (od 70. Joveljić).

BORAC: Bajić, Otašević, Ma. Marinković, Filipović, Obradović, Delić, Knežević, Mi. Marinković, Zoćević, Mateus (od 68. minuta Tripković), Jovanović. 

Pred poslednji meč u 2017. godini, "večiti derbi" u Humskoj (sreda, 19 časova), prednost Crvene zvezde u odnosu na Partizan je velikih devet bodova. Lider Super lige je očekivano slavio na Marakani protiv Borca iz Čačka - 3:0 (1:0)

PROČITAJTE TOK UTAKMICE!

90+3. minut - Gotova je utakmica.
70. minut - Umesto Pešića u igri je super talentovnai Dejan Joveljić. To je njegoiv debi u seniorskom timu.

64. minut  - GOOOL, sada je Pešić zatresao mrežu gostiju - 3:0. Zveuda na devet bodova pred večiti derbi u sredu.

50. minut  - GOOOOL, Pešić je bio u prodoru, Otašević je nesrećno zhvatio loptu i postigao autogol. Zvezda rutinski ide ka novoj pobedi i devet bodova više pred večiti derbi.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme. U igri je Slavoljub Srnić, junak meča sa Kelnom.

45+1. minut - Završeno je prvo poluvreme.

35. minut - GOOOOL, Luka Adžić je doveo Zvezdu u vođstvo. Nesebičan je bio Aleksandar Pešić, a mladom vezisti nije bilo teško da zatrese mrežu Čačana.

33. minut - Pešić je bio u dobroj prilici, ali najbolji strelac Super lige je šutirao preko gola.

31. minut - Crveno-beli traže penal posle iganje rukom jednom fudbalera Borca, ali sudija Brdar je samo odmahnuo rukom.
14. minut - Crveno-beli napadaju, ali gosti odolevaju.

1. minut - Utakmica je počela minutom ćutanja za Tomislava Vučićevićem, koji je preminuo na meču sa Kelnom u četvrtak.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online