Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 20.11.2017.
18:00
Vestionline, Tanjug A

Subotičani se oglasili povodom cirkusa na meču protiv Borca

Fudbalski klub Spartak iz Subotice, dan nakon skandaloznih scena na utakmici protiv Borca iz Cačka, saopštio da su zatečeni ponašanjem igrača protivnika, koji su na taj način potcenjivali rivala, omalovažavali fudbal kao sport, a publiku koja je došla da gleda meč po izuzetno hladnom vremenu, doveli u zabludu i u stanje da se potpuno okrene protiv njih samih.

twitter.com/Matt_CAFC
Sve je počelo sa dosuđenim penalom za Spartak

Fudbaleri Spartaka savladali su juče Borac iz Čačka 3:1 u utakmici 17. kola Superlige Srbije, koja će ostati upamćena po svojevrsnom "bojkotu" Čačana, nakon što je u 43. minutu sudija Milan Ilić dosudio penal za domaćine i isključio dvojicu igrača Borca - Lazara Jovanovića i Amera Dupovca.

Na startu drugog poluvremena igrači Borca su u znak protesta posedali na zemlju leđima okrenuti golu. Posle desetak minuta kada su ustali i meč bio nastavljen, uglavnom su vršili opstrukciju igre i ispucavali loptu u aut, kad god su bili u mogućnosti, najviše golman Bajić,koji je nekoliko puta ispucao loptu preko tribina.

- Ne želimo da se bavimo problemima protivničke ekipe. Ne zanima nas da li igrači imaju problema sa upravom, da li igrači imaju problema sa platama, da li uprava ima problema sa stručnim štabom ili stručni štab sa igračima. Ništa od tog nas ne zanima i gledamo samo u svoje dvorište - ističe se u saopštenju Subotičana.

Kako se navodi, ono čime žele da se bave jeste naš klub i naša igra.

- Želimo da kažemo da našem klubu nije potrebna ničija pomoć kako bi se pobedila ekipa koje je poslednja na tabeli, pa tako ni pomoć sudije. Istine radi konstatujemo da je pre dosuđenog kaznenog udarca postojao još jedan kazneni udarac koji nije dosuđen za našu ekipu, a sve to pri rezultatu 0:0, a mi nismo osećali potrebu da kasnimo na drugo poluvreme i da sedimo na travi.

FK Spartak ističe da su ove sezone, kao i proteklih nekoliko godina, kako na našem, tako i na gostujućim terenima bili svedoci velikih nepravdi ka našem klubu., dosuđivani su nepostojeći penali protiv nas, isključivani su igrači, donošene su pogrešne odluke, ali nismo nesportski reagovali.

- Ostajali smo na nogama, borili se i zbog toga smo sada tu gde jesmo, a mi smo treći na tabeli, sa jako mladim timom i sa odličnom igrom i što je najbitnije sa osmehom na licu, mirna srca i čiste savesti. Ne želimo da dođe do zamene teza i da ispadne da je neko ko to nije, žrtva. U ovom slučaju je žrtva srpski fudbal u celini i nanešen mu je ozbiljan udarac. Mi ćemo nastaviti marljivo da radimo i da se pripremamo za nove mečeve kako bi nastavili niz dobrih rezultata i zadržali ovu poziciju na tabeli - poručuju iz Subotice.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online