Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 09.11.2017.
22:20
Vestionline, FK Crvena zvezda A

Milić: Idemo utakmicu po utakmicu

Nakon više od mesec dana odsustva sa terena zbog povrede, u ekipu Crvene zvezde vratio se Nemanja Milić. Zvezdin krilni napadač ističe da je potpuno spreman za sve izazove koji predstoje ekipi u narednom periodu.

Tanjug
Milić je ponovo u konkurenciji za tim

- Mnogo mi je nedostajao fudbal, bilo mi je jako dosadno u prethodnom periodu dok sam bio odvojen od terena. Presrećan sam što sam se vratio. Nakon nešto više od 20 minuta koliko sam bio na terenu u Londonu, odigrao sam ceo meč protiv Radničkog u Nišu. Najbitnije mi je što sam  imao snage da izdržim jak tempo svih 90 minuta, dobro sam se osećao na terenu i mislim da sam pružio dobru partiju. Raduje me što nisam izgubio fizičku spremnost – rekao je Milić.

Ekipa Crvene zvezde koristi reprezentativnu pauzu kako bi se što bolje pripremila za nastavak sezone.

- Ja sam silom prilika odmarao duže vreme, ali ekipi je sigurno prijalo što smo imali nekoliko slobodnih dana, zaista je paklen ritam utakmica za nama. Sada imamo malo više vremena da poradimo i na nekim taktičkim detaljima za koje nismo imali mnogo vremena tokom prvenstva . Vrlo je bitno da što bolje vežbamo ono što šef traži od nas jer nam predstoji još nešto više od mesec dana do kraja polusezone i svaka utakmica nam je zaista izuzetno bitna.

Iako je bio odvojen od terena, Milić je sve vreme pružao podršku svojim saigračima.

- Bio sam uz ekipu sve vreme, najbitnije je da su momci odlično igrali i pobeđivali. Nije mi bilo lako da sve to posmatram sa strane, navikao sam se na jak ritam, na treninge i utakmice,  tako da mi je bilo čudno da sve posmatram sa strane. Ipak, povrede su sastavni deo ovog sporta i svi moramo biti spremni na njih. Najvažnije je da sam se vratio.

Izabranike Vladana Milojevića u sredu očekuje susret u Kupu Srbije protiv Borca.

- Moramo na svakoj utakmici da idemo na pobedu, od nas se to očekuje.Tako ćemo pristupiti i utakmici sa Borcem, već smo imali prilike da igramo ove sezone u Čačku i odlično smo se snašli. Svako takmičenje nam jepođednako važno i trudimo se da dominiramo na svakom polju. Idemo utakmicu po utakmicu, tako se spremamo, ne razmišljamo mnogo unapred. Trenutno nam je najbitniji susret sa Borcem i daćemo sve od sebe da ostvarimo pobedu – poručio je Milić.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online