Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 28.09.2017.
15:06
D. Matić - Vesti A

Crvenu Zvezdu će u Kelnu bodriti i naši navijači iz Bilefelda: O porazu niko ne razmišlja

Za naše navijače iz dijaspore, pogotovo Nemačke, svakako najzanimljiviji duel u Ligi Evrope je onaj u Kelnu gde gostuje večeras Crvena zvezda. Prethodnih dana čitali ste u "Vestima" šta kažu naši brojni navijači iz Bona, Diseldorfa, Hamburga i drugih gradova, a sad su na red stigle i "delije" iz Bilefelda.

D. Matić
Jovan Miladinović i Darko Parlić

Iz grada na samom severu Vestfalije, u Keln stiže organizovana grupa od najmanje desetak Zvezdinih navijača, uglavnom fudbalera i članova uprave novoformiranog kluba Beli orlovi Srbija.
Jedan od vođa grupe i organizator ovog dolaska u Keln je Darko Parlić, zaslužni sportski radnik iz ovog dela Nemačke koji se uvek zalagao da Srbi imaju svoje klubove kako u Bilefeldu tako i u okolnim mestima. Kada su navijačke strasti u pitanju veliki je "delija", ali i simpatizer "orlova".

Često je putovao na utakmice Zvezde i reprezentacije kada bi oni igrali u Nemačkoj, ali i po Evropi i naravno u Srbiji što mu je omogućavao njegov rad u Turističkoj agenciji pa je tako lakše dolazio do prevoza i karata. Na SP 2006 i EP 2004 za omladince (U21) organizovao je velike navijačke grupe koje su dolazile na utakmice.

D. Matić
Prognozira 2:1 za Zvezdu: Mario Ostović

Teško do ulaznica

Ogorčenje i razočaranje što nisu uspeli da nabave veći broj ulaznica je veliko i među našim zemljacima na severu Vestfalije.

- Da je sve bilo drugačije sigurno bi nas bilo više, nikada nismo išli u ovoliko malom broju na

Zvezdine utakmice ili utakmice reprezentacije, ali to je sada druga priča - kaže Darko Parlić.

Iz ove grupe koja će bodriti Crvenu zvezdu u Kelnu uglavnom su svi optimisti i nadaju se pobedi našeg tima, a evo i njihovih prognoza. Branko Stanojlović je mišljenja da je Zvezdina slaba tačka odbrana, ali ipak veruje u pobedu i tipuje 3:1 za naš tim.

Slaviša Slović je uvek bio optimista tako i ovoga puta pa predviđa Zvezdinu pobedu od 2:1. Isti rezultat prognozira i Mario Ostović. Danijel Grubešić priželjkuje isti rezultat kao u Beogradu 1989 (2:0) i smatra da će se baš kao i tada utakmica odlučiti u drugom poluvremenu. Jovan Miladinović je jedini koji tipuje na nerešen rezultat (1:1).

- Ipak je to nemačka ekipa, a sa Nemcima uglavnom imamo loša iskustva, trema će učiniti svoje mada bih se jako radovao Zvezdinoj pobedi - iskreno će Jovan.

D. Matić
Podrška sa tribina: Bojan Smolenski

Za Darka Parlića nema dileme:

- Obe ekipe će ići na pobedu, ali slaviće Zvezda sa 2:0 jer ima bolje pojedince.

- Biće 2:1 za Zvezdu jer je u top formi, a Boaći će biti strelac jednog gola - smatra Danijel Lazić.

Isti rezultat (2:1) predviđa i Bojan Smolenski, jer će crveno-beli dati sve od sebe uz vatreno navijanje "delija" kako iz Srbije tako i iz dijaspore.

Uglavnom svi naši navijači širom dijaspore očekuju pobedu Crvene zvezde ili u najmanju ruku nerešen rezultat, o porazu niko i ne razmišlja.

Na fudbalerima u crveno-belim dresovima je da večeras na Rajn Energi stadionu želje armije svojih navijača pretvore u stvarnost i uknjiže tri boda.

 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online