Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 24.09.2017.
18:10 >> 21:24h
Vestionline A

Partizan se kockao, ali na kraju profitirao na Banjici (VIDEO)

Neplanirani remi protiv Napretka u Humskoj nije previše uzdrmao ekipu partizana pošto su crno-beli u meču 11. kola savladali Rad na Banjici sa 4:2 (2:0), ali ono što može da brine trenera Đukića su dva primljena gola u duelu sa slabašnim rivalom, a sve pred gostovanje kijevskog Dinama.

M. Todorović
Detalj sa meča Rad - Partizan

NIje dobro počeo meč za Partizan na tradicionalno lakom gostovvanju na Banjici pošto se već na zagrevanju na povredu u zadnjoj loži poćalio golman Stojković pa je na gol stao mladi Marko Jovičić. Maler sa povredama imali su i domaći pošto su čak tri fudbalera Rada morala da napuste meč već u prvom poluvremenu.

U prvih 45 minuta viđena su dva gola pošto su mrežu domaćih pogodili Ožegović u 15. i Mitrović u 28. minutu pa je izgledalo da će crno-beli lagano osvojiti tri boda bez prevelike potrošnje energije pred važan meč u Ligi Evrope.

Međutim, na startu drugog dela desila su se dva velika propusta u odbrani koja su "građevinari" umešno iskoristili i za svega šest minuta su postigli dva pogotka koja su im donela izjednačenje.

S obzirom na to da trener Petrić nije imao pravo da izvrši više nijednu izmenu bilo je očekivano da domaći kondiciono padnu u završnici meča što se i desilo. Sveži Jovanović je u 79. minutu posle gužve pred golom gurnuo loptu u mrežu i doneo novo vođstvo crno-belima, a tačku na meč stavio je Leandre Tavamba posle odličnog solo-prodora.

Rad - Partizan 2:4 (0:2)

Zonjić 48, Vujačić 54 - Ožegović 15, Mitrović 28, Jovanović 79, Tavamba 88  

Stadion: Kralj Petar I

Sudija: Milorad Mažić  

Rad (4-5-1): Zogović - Volkov, Rendulić, Zonjić, Vico (24 Šipčić) - Piščević (19 Mladenović), Stojanović (46 Vujačić), Denić, Lutovac, Petrović - Lukić.  

Partizan (4-4-2): Jovičić - Vulićević, Miletić, Mitrović, Antonov - Radin, Marjanović, Đuričković (84 Janković), Pantić (64 Suma) - Tavamba, Ožegović (74 Jovanović).

Partizan je preuzeo drugo mesto na tabeli od Vojvodine, ali i dalje ima pet bodova manje od Crvene zvezde koja je vodeća na tabeli. 

Tok meča:

Drugo poluvreme

90+3. minut - Kraj utakmice, Rad - Partizan 2:4 (0:2)
90. minut - Tri minuta nadoknade izgubljenog vremena

88. minut - GOOOOL, pogodio je i Tavamba i tako rešio pitanje pobednika na Banjici - 2:4

85. minut - Zogović brani udarac Antonova, 13. korner za Partizan

79. minut - GOOOOL, ponovo vode crno-beli, Tavamba je promešao odbranu Rada., šutirao, izblokirali su domaći, a Jovanović je odbitak proseldio u mrežu - 2:3

74. minut - Suma i Jovanović su zamenili Pantića i Ožegovića, Đukić traži tim koji bi mogao da donese pobedu Partizanu

66. minut - Kakva šansa za Rad da napravi potpuni preokret, Lutovac se izborio za loptu, ali je šutirao pored gola

60. minut - Dobar pokušaj Tavambe, lopta ide preko gola posle njegovog loba

54. minut - GOOOOL, Vujačić posle asistencije Denića poravnava na 2:2. Rad nije pojkazao ništa u prvom delu, a onda kao da je neki drugi tim izašao na teren u drugom poluvremenu - 2:2.

53. minut - Dobar udarac Nenada Lukića, lopta ide pored gola Jovičića
50. minut - Marjanović je vrlo brzo mogao da vrati dva gola viška Partizanu, ali lopta pogađa stativu posle njegovog udarca glavom nakon kornera

48. minut - GOOOOL Mladenović je šutirao sa 27-28 metara, Jovičić je odbranio, ali je tu bio Zonjić da loptu gurne u mrežu - 1:2

46. minut - Počelo je drugo poluvreme, povređenog igrača Rada Stojanovića zamenio je Vujačić

Prvo poluvreme

45+2. minut - Kraj prvog poluvremena na Banjici, Rad - Partizan 0:2

45+1. minut - Povredio se i Marko Stojanović u ekipi Rada, moraće Petrić da napravi i treću prinudnu zamenu
45. minut - Partizan dominira terenom, Rad bez pravog šuta na gol Jovičića
35. minut - Ožegović šutira pored gola sa oko 17-18 metara

28. minut - GOOOOL, Mitrović postiže svoj prvi gol za Partizan, ali posle velike greške golmana Zogovićakog je lopta preletela i pala pravo na glavu štopera crno-belih - 0:2

23. minut - Tavamba se poigravao pred golom domaćina i na kraju je uputio loš udarac
22. minut - Dve prinudne izmene zbog povreda igrača morao je da izvrši trener Rada Petrić, Mladenović je zamenio Piščevića, a umesto Vica u igru je ušao Šipčić 
19. minut - Dobar udarac Mitrovića posle odbitka nakon kornera, ali tik pored gola

15. minut - GOOOL, vodi Partizan, Đuričković je odlično pronašao Ožegovića kom nije bilo teško da savlada Zogovića - 0:1

10. minut - Odličan udarac Đuričkovića sa distance, brani Zogović
7. minut - Za sada bez šansi pred oba gola
1. minut - Utakmica je počela, odmah jak start Rendulića nad Ožegovićem

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online