Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 03.09.2017.
12:34
A. M. - Ž. M. - Vestionline A

VESTIONLINE saznaju: Crnogorci žele Sergeja!

Muslin neće, ali Crnogorci hoće! Srbija dobro gura na putu do Mundijala u Rusiji 2018. godine, ali većina poklonika fudbala u našoj zemlji se pita - zašto u redovima "orlova" nema Sergeja Milinkovića Savića, koji briljira u dresu Lacija? Nekadašnji mladi reprezentativac ne dobija priliku da debituju u A timu, a to bi mogli da iskoriste "đetići".

EPA/ALESSANDRO DI MEO
Briljira u dresu Lacija, ali za njega nema mesta kod Muslina: Sergej Milinković Savić

Kako saznaju VESTIONLINE Crnogorci želi Sergeja u crvenom dresu. Navodno, kontakti su već upostavljeni preko menadžera Milinkovića Savića, našeg nekadašnjeg reprezentativca Mateje Kežmana. Selektor Srbije Slavoljub Muslin nije "zatvorio vrata" sjajnom vezisti, ali je nekoliko puta rekao da mu se Sergej trenutno ne uklapa u stil igre.

- U Srbiji ima šest miliona selektora, svakog interesuje zašto je pozvan ovaj, a ne onaj. Rekao sam im da je to moj izbor. Svi mi grešimo svakog dana. Nadam se da će Milinković Savić napredovati i da ću ga jednog dana zvati, kad budem smatrao da nam je potreban. Nadam se da će budući rezultati potvrditi da sam napravio pravi izbor - rekao je Muslin.

Olakšavajuća okolnost po Crnogorce je da nekadašnji fudbaler Vojvodine i Genka nije igrao za najbolju reprezentaciju Srbije i da bi brzo mogao da debituje za Crnu Goru, koja i dalje ima šanse, da se makar kroz baraž, domogne Mundijala u Rusiji naredne godine.

Crnogorci su bacili "udicu", sada je na potezu Milinković Savić, koji je sigurno nezadovoljan što njegove dobre igre u dresu nebesko-plavih nisu nagrađene pozivom u A selekciju. To ne bi bio prvi slučaj da se Crnogorci pojačavaju iz Srbije. Nikola Drinčić, Vladimir Volkov, Filip Kasalica, Mirko Ivanić, Filip Stojković... samo su neki od fudbalera koji su zadužili opremu Crne Gore jer nisu bili u prvom planu u Srbiji.

Kako saznajemo, selektor "sokolova" Ljubiša Tumbaković ne bi imao ništa protiv da u timu ima lucidnog vezistu za kojeg je, prema navodima medija na Apeninima, Juventus ponudio čak 70.000.000 evra u letnjem prleaznog roku, ali su Lacijali ovu basnoslovnu ponudu šampiona Italije i vicešampiona Evrope - odbili.

Sa omladinskom reprezentacijom Srbije, Sergej Milinković Savić je osvojio Mundijalito na Novom Zelandu pre dve godine. Ovog leta, nije bio sa mladom reprezentacijom Srbije na Evropskom prvenstvu u Poljskoj jer rimski klub Srbinu, koga italijanski novinari smatraju za jednog od najboljih vezista u Seriji A, nije dao "zeleno svetlo".

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online