Utorak 16. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 25.08.2017.
01:11
Vestionline A

Milojević: Lepo je biti zvezdaš, ponosan sam na igrače

Miran, staložen, strateg koga je Zvezda dugo čekala! Vladan Milojević je uspeo da sruši decenijski post i odvede crveno-bele u Ligu Evrope.

A. Čukić - Vesti
Razmrdao crveno-bele posle fijaska sa Miodragom Božovićem: Vladan Milojević, trener Zvezde

- Lepo je biti zvezdaš večeras, hvala publici, ponosan sam na svoje igrače i idemo dalje - prvi su utisci Milojevića posle meča.

On je rekao da je ponosan na svoje izabranike.

- Ispostavilo se da smo postigli golove na vreme, bilo je dobro, igrali smo, borili smo se kao što smo to i tražili, lepo je kad se pobedi, kada se uđe u Evropu posle deset godina, ali i da je bilo drugačije, ovim momcima svaka čast - zaključio je Milojević u izjavi za RTS.

Na konferenciji za novinare, Milojević je rekao:

A. Čukić - Vesti

- Ovo je velika pobeda i samim tim toliko dugo čekan ulazak u Evropu. Mislim da Zvezda kao tim to zaslužuje. Imali smo jako teškog protivnika, pa je uspeh još i veći. Znali smo da imamo 'aktivan' rezultat i da nas čeka puna Marakana da pomogne ovim momcima koji su pomoć zaslužili. Što se taktičkog dela tiče, mislim da se Krasnodar sa istom taktikom kao na utakmici u Rusiji. Pokušali smo da ih iznenadimo promenom sistema. U prvoj utakmici nismo igrali agresivno, danas smo to nadoknadili. Ono što smo svi želeli se dogodilo, i jako smo srećni. Čestitam svojim igračima, ostavili su srce na terenu. Rodić je igrao sa polomljenim prstom, želeo je da igra a znamo koliki je to bol. Ponovo je danas dobio udarac na isto mesto i zato je morao da izađe. Međutim, svi oni su imali preveliku želju i to pokazuje ono što sam oduvek isticao, ja imam momke koji se na treningu ponašaju isto kao na utakmici. Danas je srce pobedilo, i hajde da kažemo da smo za taj jedan gol bili bolji.

S druge strane, očaj u redovima Krasnodara.

- Nismo zadovoljni rezultatom i ne možemo da budemo srećni. Primili smo dva gola. Bilo je mnogo pauza i kartona, ali to nas nije osujetilo. Kada je Zvezda dala drugi gol, nastavili smo da igramo dalje. Zvezda je imala mnogo kontri, bila je jaka... Na tome su bazirali igru. Danas nije bio naš dan i igra. Pokušali smo da savladamo rivala, dali smo jedan gol. Međutim, to nam ništa bolje nije donelo. Nije bio dovoljan ni penal - rekao je trener ruske ekipe Igor Šalimov.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online