Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 17.08.2017.
18:06 >> 22:13h
Vestionline A

Zvezda se izvukla u Krasnodaru: Srnić i Pešić za nadu

Odličan rezultat crveno-belih u Krasnodaru! U prvom meču plej-ofa za ulazak u Ligu Evrope, ruski klub je pobedio Crvenu zvezdu - 3:2 (1:0), ali četa Vladana Milojevića može da bude prezadovoljna ishodom koji daje nadu da narednog četvrtka u paklu "Marakane" posle 10 godina može da uđe u grupnu fazu drugog oo rangu evropskog takmičenja.

A. Čukić - Vesti
Nastavio seriju golova i u Krasnodaru: Slavoljub Srnić

U odličnom meču, pršalo je na sve strane, oba tima su igrala na gol više. Domaćin je dva puta vodio sa dva gola razlike, 2:0 i 3:1, ali su Srnić i Pešić dali nadu crveno-belima da mogu da izbace favorizovane ruske "bogataše".

Domaćin je i drastično oštećen u 59. minutu, kada je odmah posle gola Srnića, nekadašnji fudbaler Crvene zvezde, a sada uzdanica ruskog tima, Mihailo Ristić, sjajno šutirao sa 20 metara i postigao gol, ali je previdom pomoćnika nije priznat, iako se na snimku videlo da je lopta od prečke "debelo" ušla u gol Milana Borjana.

Tokom celog meča, odbrana Zvezde je bila smušena, duvala je promaja na sve strane. Pogotovo je bila kritična leva strana, gde je očajan bio kapiten Dušan Anđelković. Najbolji igrač susreta bio je Mihailo Ristić, koji je protiv bivšeg kluba odigrao verovatno partuju karijere. Odlično je delio lopte saigračima, a šutevima iz daljine stavljao je na muke Milana Borjana, koji je imao pune ruke posla.

Zvezda je kod rezultata 2:0 imala veliku šansu, kada je Boaći sa pet metara pogodio golmana gostiju. Ipak, mogli su domaćini da postignu još koji pogodak, pa crveno-beli mogu da budu zadovoljni sa samo golom minusa. U revanšu pred 50.000 "delija" moguće je izbaciti solidan ruski tim, koji je pokazao da nije nepremostiva prepreka za četu Vladana Milojevića.

PROČITAJTE TOK MEČA!

90+5. minut - Kraj utakmice. Odličan rezultat za crveno-bele.
89. minut - Zvezda je imala šansu za izjednačenje, ali ništa od gola. Srnić nije uspeo.
85. minut - Pešić je bio u kontri, ali se spteljao u ključnom trenutku.
79. minut - Domaćin opet opasan, smušena odbrana Zvezde. Gobeljić je zamenio povređenog Anđelkovića.

71. minut - GOOOL, samo što je ušao Pešić je postigao gol posle asistencije Milića.

66. minut - GOOOL, Petrov povećava prednost ruskog tima. Zvezda se povukal posle gola i odmah je bila kažnjena. Sjajan volej.

59. minut - Ristć je maestralno šutirao sa 20 metara, lopta se od prečke odbila u gol, ali sudija to nije video. Previd pomoćnika. Čist gol za domaćina, ali na semaforu je 2:1.

57. minut - GOOOL, Slavoljub Srnić je odlično šutirao, Simicin je imao loptu na ruci, ali je ona završila u mreži.

52. minut - Kakva šansa za Boaćija, golman domaćina Sinicin sa pet, šest metara je čudesno odbranio šut najboljeg strelca crveno-belih.

46. minut - GOOOOL, samo što je nastavljen meč gol za domaćina. 2:0 za Krasnodar. Očajan Anđelković, Ramirez je asistirao a Klasen pogodio. Borjan je dodirnuo loptu, ali se ona od stative odbila u mrežu.

45+1. minut - Kraj prvog poluvremena. U šutevima na gol - 3:2 za domaćina, u golovima 1:0 za Krasnodar.

37. minut - Borjan brani zicer Ignjatijevu, ali bio je ofsajd.
36. minut - Sada Zvezda diktira ritam, Radonjić je pokušao, ali nema prilike. Gosti sve otresitiji.

32. minut - Ristić odlično šutira, ali je Borjan bio na pravom mestu.

30. minut - Gužva u šesnaestercu domaćina, umalo autogol. Samo korner za Zvezdu.

29. minut - Ramirez je dobio žuti karton zbog starta nad Kangom.

26. minut - Zvezda se trgla posle primljenog gola, Srnić je bio u prilici, ali ostaje 1:0 za domaćina.

20. minut - GOOOL, Ivan Ignjatijev donosi prednost domaćinu. Borjan je uspeo sa zaustavi šut Ristića iz daljine, ali je napadač domaćina bio najbrži i lako zatresao mrežu crveno-belih. Inicijativa Krasnodara je urodila plodom. Loša reakcija odbrane gostiju.

15. minut - Slobodan udarac za Krasnodar sa 20 metara, Vanderson samo u "živi zid". Pritisak domaćina.
8. minut - Ristić je pokušao iz daljine, Borjan je bio nesiguran, ali ostaje 0:0.
5. minut - Nema uzbuđenja na startu meča. Zvezda se ne bran!
1. minut - Utakmica je počela. Stadion nije pun. Ima i navijača Zvezde, kojima društvo prave navijači moskovskog Spartaka.

KRASNODAR: Sinicin, Petrov, Grankvist, Martinovič, Ramirez, Ristić, Gazinski, Klaeson, Mamajev, Vanderson, Ignjatjev.

CRVENA ZVEZDA: Borjan, Stojković, Savić, Babić, Anđelković, Le Talek, Donald, Srnić, Kanga, Radonjić, Boaći.
 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online