Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 14.08.2017.
19:48
Vestionline, Mocartsport A

Šćepović pred duel sa Partizanom: Da je Leonardo ostao...

Partizan nije imao sreće u žrebu za plej-of Lige Evrope da izbegne Videoton čiji su članovi bivši fudbaleri Danko Lazović i Marko Šćepović i trener Marko Nikolić. Ako iko poznaje način igre i atmosferu u Humskoj onda su to svakako njih trojica i to će biti velika prednost mađarskog vicešampiona.

EPA/Szilard Koszticsak
Šćepović protiv svog kluba, neće mu biti lako

U intervjuu za Mocartsport Šćepović je govorio o predstojećem duelu sa svojim bivšim klubom.

- Kao što su moje šanse da igram pola-pola, tako procenjujem mogućnosti aktuelnog i kluba u kome sam počeo karijeru, da se domognu grupne faze. Sve je otvoreno. Da je Leonardo ostao, rekao bih kako je Partizan u blagoj prednosti. Kakve god da je probleme pravio unutar kluba, moram da priznam da su crno-beli igrački dosta izgubili transferom Brazilca, sposobnog da „izmisli“ gol i kad timu ne ide. Sjajno je sarađivao sa Urošem Đurđevićem, što znači brigu manje za naš sastav, ali... Opasan je i Uroš.

O timu za koji nastupa srpski centarfor kaže:

- Bez lažne skromnosti, Videoton ima dobar tim. Dišemo kao jedan. Možda Danko i ja iskačemo ako se posmatra statistika, ali ekipa je skladna, što je u fudbalu najvažnije i na čemu insistira Marko Nikolić. Lazović mi je, moram da pomenem ne iz kurtoazije, nego fakte, dosta pomogao da sazrim kao igrač. I svetima van i učinkom na terenu.

VKoliko je dolazak Marka Nikolića u klub iz Sekešfehervara promenio odnose u ekipi najbolje govore Šćepovićeve reči.

- Daleko smo zrelija ekipa nego lane. Tad smo dosta bodova prosuli u „malim“ utakmicama, a bez problema dobijali direktne konkurente za trofeje, sve do poslednjeg kola kad smo u sudaru sa Honvedom ostali bez pehara. Sad je drugačije, Marko Nikolić nam je usadio pobednički mentalitet. Delujemo čvršće, homogenije, vodi se računa o svakom detalju i mislim da ćemo biti šampioni sto posto. Da ne kažem - ubedljivo.

Osećanja su podeljena...

- Za mene je ova utakmica posebno teška. Na igračkom i emotivnom planu. Prvi put mi je rival Partizan, ako ne računamo prijateljski susret prošle jeseni. Neka bude ovako: ko bude bolje igrao u odbrani imaće veće šanse da se plasira u grupnu fazu - pojasnio je Marko Šćepović.

Utakmice između Partizana i Videotona su na programu su 17. i 24. avgusta, prva se igra na praznom stadionu u Humskoj, a druga nedelju dana kasnije na "Pančo areni".

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online