Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 13.08.2017.
16:50 >> 22:22h
Vestionline A

Zvezda iz kornera do nove pobede, ali i primila gol (VIDEO)

Nastavila je Crvena zvezda niz pobeda, ali ne i da sačuva gol u osmoj uzastopnoj utakmici pošto je savladala Bačku sa 3:1 (1:0) u meču 5. kola Superlige.

crvenazvezdafk.com
Pešić će imati priliku da nastavi golgetersku seriju

Trener Milojević je odlučio da u ovom meču žestoko “promeša karte” pa su šansu od prvog minuta dobili Gobeljić, Frimpong, Adžić, Milić i Rikardinjo, a sa tribina ili klupe utakmicu su pratili Kanga, Savić, Kanga, Srnić, Donald i Le Talek.

U prvoj polovini prvog poluvremena gotovo da nije bilo šansi, ali su onda domaći malo dodali gas što im se isplatilo u 28. Minutu kada je Pešić postigao svoj peti gol u prvenstvu, ali na dosta srećan način.

Kada je Frimpong, takođe posle kornera, na početku drugog poluvremena povisio na 2:0 činilo se da će utakmica biti mirno privedena kraju, ali je rezervista gostiju čeković vratio neizvesnost u 82. minut prekinuvši tako niz crveno-belih od sedam utakmica bez primljenog gola.

I treći pogodak domaćih je bio gotovo preslikan. Korner sa leve strane izvodi Milijaš, najviši je Babić, a Uroš Račić prihvata odbitak i šalje loptu u gol.

Trener Milojević može da bude zadovoljan pošto uz pobedu na lošem terenu stadiona “Rajko Mitić” niko nije zaradio povredu, a možda je i to razlog zbog kog gotovo polovina startera nije igrala ovaj meč.

Zvezda i dalje ima maksimalan učinak od pet pobeda u pet kola, dok će tim iz Bačke Palanke na drugom mestu morati da potraži prve bodove.

Crvena zvezda - Bačka 3:1 (1:0)

Pešić 38, Frimpong 54, Račić 86 - Čeković 82  

Sudija: Petar Piper

Stadion: Rajko Mitić

Gledalaca: 12.400  

Crvena zvezda: Borjan, Gobeljić, Frimpong, Babić, Anđelković, Račić (87 Kanga), Milijaš, Adžić (72 Radonjić), Milić (76 L. Ilić), Rikardinjo, Pešić.  

Bačka: Jevrić, Ilić, Klisura, Luković, Makarić (73 Ivković), Nikolić (46 Mićić), Račić (58 Čeković), Spremo, Trivunović, Varga, Živković.

Superliga, 5. kolo, Nedelja: Crvena zvezda - Bačka 3:1 (Pešić 28, Frimpong 54, Račić 86 - Čeković 82), Zemun - Čukarički 2:0 (Dimić 15, Mladenović 54), Vojvodina - Partizan 0:1 (Ostojić 89), Napredak - Borac Čačak 3:1 (Urošević 42, Šljivić 58ag, Vukanović 69 - Sajčić 81pen), Radnički Niš - Rad 2:0 (Arsić 40, Stojanović 77), Ponedeljak: Spartak - Mačva (20.00), Voždovac - Javor (20.00), Mladost Lučani - Radnik (20.00) .

 

Standings provided by Sofascore LiveScore

Tok meča:

Drugo poluvreme

90+3. minut - KRAJ, utakmica je završena, Crvena zvezda - Bačka 3:1
90. minut - Igraće se još tri minuta

86. minut - GOOOOOOOL, prvenac Uroša Račića u dresu Crvene zvezdem ponovo je gol pao posle kornera, Milijaš je centrirao, Babić pogodio prečku, a Račić odbitak sproveo u mrežu

82. minut - GOOOOOOOOL, Bačka smanjuje prednost Zvezde - 2:1 i prekida seriju crveno-belih bez primljenog gola. Strelac je bio rezervista Čeković

75. minut - Čini se kao da oba tima jedva čekaju da se utakmica završi
71. minut - Adžić je driblao i šutirao, ali pored gola
68. minut - Malo zatišje na terenu, Zvezda čuva loptu i vreba šansu za još neki gol
59. minut - Frimpong dobro interveniše i ne dozvojava gostima da daju gol

57. minut - Milić ne koristi odličnu šansu posle centaršuta Adžića

54. minut -GOOOOOOL, ponovo posle kornera Zvezda daje gol, ovog puta je Frimpong bio najprisebniji - 2:0

50. minut - Kratak prekid zbog dima na terenu prozrokovanog bakljadom na severnoj tribini
47. minut - Prva šansa za Bačku, Babić je izblokirao Sprema
46. minut - Počelo je drugih 45 minuta, umesto Nikolića u timu Bačke je Mićić

Prvo poluvreme

45. minut - Završeno je prvo poluvreme, Zvezda vodi 1:0 proitv Bačke, crveno-beli su u drugom delu malo dodali gas i stvorili su nekoliko dobrih prilika, a jednu od njih uz malo sreće realizovao je Pešić

38. minut - GOOOOOOOOOL, vodi Zvezda 1:0, Milijaš je izveo korner, Pešič je loptu loše zahvatio glavom pogodio je sebe u koleno, ali se ona odbila na najbolji mogući način za domaći tim, pravo u mrežu gostiju

36. minut - Pešić je probao iz slobodnjaka, još jednom brani Nemanja Jevrić

28. minut - Jevrić brani udarac Milića

27. minut - Pešić je išao sam prema golu gostiju, ali je dao dug for pa je Jevrić stigao pre njega

15. minut - Milijaš je izveo slobodan udarac, ubacio loptu u šesnaesterac, ali gosti dobro intervenišu

10. minut - Jevrić brani dobar udarac Milijaša sa distance

4. minut - Probao je Pešić, lopta je otišla preko gola
1. minut - Utakmica je počela, domaći su krenuli sa centra

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online