Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 09.08.2017.
11:18
M. Topalović - Vesti A

Mijailović: Zvezda prva opcija

Bivši i budući fudbaler Crvene zvezde javio se iz Rusije i poručio da stiže čim se klubovi dogovore

EPA/Koca Sulejmanovic
Bivši reprezentativac Srđan Mijailović

"Otkako sam dobio poziv da se vratim u Crvenu zvezdu, skoro da i ne spavam od uzbuđenja", rekao je bivši i budući fudbaler crveno-belih, Srđan Mijailović (23).

Momak koji će najmanje do kraja sezone (ponovo) nositi dres Crvene zvezde, kako bi ublažio štetu nastalu surovim startom Nikole Drinčića na potkolenicu Branka Jovičića, trebalo bi da doputuje u Beograd u četvrtak ili petak i potom pokuša što brže da se uigra, pre svega sa Mičelom Donaldom, a onda i ostalim prvotimcima u timu Vladana Milojevića.

Defanzivni vezista, koji je od odlaska iz Crvene zvezde 2013. godine igrao za turski Kajseri sve do prošlog februara, kada je potpisao za Krila Sovjetov, trebalo bi ostatak sezone 2017/18 da provede na "Marakani" kao slobodan igrač, posle čega će njegov matični klub imati pravo da otkupi njegov ugovor za pola miliona evra.

Mijailović je pre četiri godine bio jedan od brojnih igrača koji su izlaz iz haotične situacije u Ljutice Bogdana potražili i pronašli putem Arbitražne komisije FSS, a među onima koji su tada otišli bez obeštećenja u klubu su ponovo Filip Stojković i Slavoljub Srnić (za koje je Zvezda pre četiri godine dobila samo propisano FIFA obeštećenje na ime troškova školovanja u svom Omladinskom pogonu).

"Maltene je sve dogovoreno. Čeka se samo da Krila Sovjetov i Crvena zvezda reše nešto između sebe", dodao je momak iz Požege, koji je za ruski klub ove sezone nastupio pet puta, dva puta kao starter.

Ukoliko stigne pre vikenda, Milojević će imati priliku da proba novajliju u meču 5. kola sa Bačkom u Beogradu, pre nego što crveno-beli krenu u Krasnodar na prvu utakmicu plej-of runde kvalifikacija za Ligu Evrope. 

Mijailović na putu ispadanja iz Premijer lige Rusije u Prvu diviziju nije imao priliku da igra protiv Krasnodara u periodu između dolaska u Samaru, u februaru, i kraja sezone 21. maja. Ali, zna kakav test čeka njegove buduće saigrače i njega.

"Svestan sam da me čekaju važne utakmice. Najvažnija je već naredne nedelje protiv Krasnodara. Ne plašim se, doživljavam to kao izazov i verujem da ću moći da odgovorim na pravi način", rekao je Mijailović, koji je 69 puta nosio dres Crvene zvezde i zabeležio dve asistencije.

Kod tadašnjeg trenera Roberta Prosinečkog čak je povremeno igrao i na poziciji štopera.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online