Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 02.08.2017.
19:50 >> 22:48h
Vestionline A

Partizan odličan u Pireju, ali koban je bio poraz u Beogradu (VIDEO)

Fudbaleri Partizana eliminisani su iz Lige šampiona pošto su u revanš meču 3. kola kvalifikacija odigrali nerešeno 2:2 protiv Olimijakosa u Pireju pa grčki šampion ide dalje jer je u ukupnom skoru trijumfovao rezultatom 5:3.

EPA/PANAGIOTIS MOSCHANDREOU
Partizan je primao golove posle skoro svake šanse, a na drugoj strani nije uspeo da realizuje svoje prilike

Tri gola iz tri ozbiljne šanse u Beogradu pomogli su Olimpijjakosu da eliminiše crno-bele koji su u sredu bili bolji rival na stadionu "Jorgos Karaiskaki". Međutim, ponovila se gotovo ista slika kao pre nedelju dana, Partizan je stvarao šanse i promašivao, a crveno-beli su imali odličnu realizaciju kada god bi došli do prilike za gol.

Čak je golman Kljajić častio domaćina u 21. minutu kada je očajno reagovao posle slobdnog udarca Karsele. Kao i u Beogradu vrlo brzo je usledilo izjednačenje, a novi pogodak za crno-bele postigao je novi igrač Partizana Sejduba Suma.

Ponov loš početak poluvremena skupo je koštao srpskog prvaka pošto je Fortunis vratio vođstvo Olimpijakosu u 52. minutu. Crno-beli su nakon toga zagospodarili terenom, ali su bili očajni u završnici napada.

Kada je Uroš Đurđević u 84. minutu izjednačio pojavila se nada da bi Partizan mogao da potpunog preokreta i eventualno posle trećeg i do četvrtog gola. Ko zna šta bi se desilo da je Janković samo dva minuta kasnije bio pribraniji kada se našao sam ispred golmana Kapina.

Ovako ekipi Miroslava Đukića ostaje da žali za propuštenom prilikom jer je nedostajalo malo više iskustva i sreće da kuglica umesto na crveno padne na crno. 

Partizanu preostaje da se brzo konsoliduje i pokuša da se pasira u Ligu Evrope, a protivnika u plej-ofu saznaće u petak, kada je na programu žreb za završnu fazu oba takmičenja pod okriljem UEFA.

Olimpijakos - Partizan 2:2 (1:1)

Karsela 21, Fortunis 52 - Suma 33, Đurđević 84  

Sudija: Havijer Estrada (Španija)

Stadion: Jorgos Karaiskaki

Gledalaca: oko 25.000

Žuti kartoni: Ođiđa (Olimpijakos) - Jevtović, Janković, Tavamba, Kosović (Partizan)  

Olimpijakos (4-2-3-1): Kapino - Figueraš, Vuković (72 Zdjelar), Retsos, Kutris - Ođiđa, Romao - Karsela Gonzales, Fortunis (70 Seba), Marin (87 Siopis) - Ben.  

Partizan (4-4-2): Kljajić - Vulićević, Ostojić, Ćirković, Miletić - Suma (65 Pantić), Jevtović (79 Kosović), Everton, Janković (85 Ilić) - Tavamba, Đurđević.

Tok meča:

Drugo poluvreme

90+4. minut - Kraj utakmice, Olimpijakos - Partizan 2:2, Grci ukupnom pobedom od 5:3 idu dalje, a Partizanu ostaje da žali pre svega zbog poraza u Beogradu 
90. minut - Igraće se još četiri minuta nadoknade izgubljenog vremena
86. minut - Kakva šansa za Jankovića, bio je sam pred golmanom domaćih, ali prebacio je gol 

84. minut - GOOOOOL, Đurđević poravnava na 2:2 i donekle ispravlja nepravdu pošto je Partizan večeras bio bolji rival

73. minut - Udarac Đurđevića, lopta ide pored gola
64. minut - Nove dve šanse za Jankovića u istom napadu, ali rezultat je isti
60. minut - Kapino brani udarac Jankovića

57. minut - Kljajić odlično odbranom sprečavao novi gol za Olimpijakos, u šansi je bio Jagoš Vuković

52. minut - GOOL, ponovo vodi Olimpijakos, najbolji igrač domaćeg tima Fortunis lepim udarcem glavom savladao je Kljajića

50. minut - Ostojić je šutirao posle kornera, ali nedovoljno dobro
46. minut - Nije bilo promena u timovima

Prvo poluvreme

45+1. minut - Završeno je prvo poluvreme rezultatom 1:1, crno-beli i dalje imaju šansu, a posebno hrabri dobra igra srpskog šampiona koji je mogao da izbori i bolji rezultat u prvom delu

41. minut - Akciju Suma - Tavamba prekinuo je pomoćni sudija zbog ofsajda u kom se našao Kamerunac, mali, ali ipak ofsajd
39. minut - Kapino brani opsan udarac Tavambe
34. minut - Mogao je Partizan za dva minuta da napravi preokret, ali je lopta posle udarca Đurđevića prošla tik pored stative

33. minut - GOOOOOOOOOOL, Udarac Jankovića, Kapino odbija samo do Sume koji plasira loptu u gol za 1:1

30. minut - Šansa za Partizan, ali samo novi korner
22. minut - Đurđević je pao u kaznenom prostoru, ali nema penala

21. minut - GOOOL, vodi Olimpijakos, strelac je Karsela iz slobodnog udarca, ali veliki krivac je i golman Kljajić kom je lopta prošla kroz ruke

14. minut - Kakva šansa za Đurđevića, ali Kapino vadi loptu koju su svi već videli u mreži

7. minut - Gužva u kaznenom prostoru Olimpijakosa, interveniše golman Kapino
2. minut - Probao je Marko Jevtović udarcem glavom, ali nije bio precizan
1. minut - Utakmica je počela, Partizan je krenuo sa centra

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online