Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 12.07.2017.
11:52
Vestionline, FK Crvena zvezda A

Milojević objasnio zašto u Kazahstan ne vodi dva poslednja pojačanja

Šef stručnog štaba Crvene zvezde Vladan Milojević iskoristio je vreme pred put u Kazahstan da se obrati novinarima povodom utakmice između Irtiša i Crene zvezde. Meč je na programu u četvrtak, 13. jula od 16 časova po srpskom vremenu, ali pre toga ekipi Crvene zvezde predstoji težak i dug put.

A. Čukić - Vesti
Milojević zna šta očekuje njegov tim na gostovanju u Pavlodaru

- Najviše se priča o tom putu koji nije lak. Putuje se sve ukupno nešto više od sedam sati avionom. To je tako i to moramo prihvatiti. Razgovarali smo o tome da misli ne smeju da nam idu na drugu stranu. Sutra igramo sa protivnikom koji je u takmičarskom ritmu, odigrali su već 20 utakmica. Ekipa Irtiša je dobra ekipa, u vrhu je tabele svoje lige, disciplinovana, ekipa koja u svakom trenutku zna šta hoće, krasi ih taj ruski model igranja. Igraju tvrdo sa dosta trčanja i mi moramo da se dobro pripremimo za takav stil. Jedina bojazan mi je fizička priprema jer smo u fazi gde moramo i da se pripremamo, ali i da imamo osveženja - rekao je Milojević.

Fudbaleri Crvene zvezde neće trenirati po dolasku u Pavlodar.

- Iskustva svih ekipa koje su dolazile ovde su takva da sve ekipe odluče da imaju najkraći mogući boravak i prilagođavanje organizma. Nećemo imati trening, trudićemo se da legnemo da spavamo po našem vremenu i da potom igramo utakmicu. Dešava se da posle dva dana organizam uđe u problem i to je nemoguće kontrolsiati. Meni se to desilo dva puta, kada sam bio u Andori i kada sam bio u Azerbejdžanu. Zbog toga smo odlučili da se zadržimo što kraće kako nas ne bi sustigao problem - rekao je Milojević i dodao da su svi problemi sa vizama rešeni i da su igrači sve prihvatili kao pravi profesionalci.

Na putu se neće naći Aleksandar Pešić i Srđan Babić.

- Pešić neće ići na put jer nije fizički spreman. On je radio individualno, ali jedno je raditi sa personalnim trenerom a nešto sasvim drugo raditi zajedno sa ekipom. Ni Babić nije 100% spreman. Jovičić jeste, on je došao nakon odrađenih priprema i on će biti u konkurenciji za sastav. Babić i Pešić će ostati u Beogradu da rade na poboljšanju fizičke pripreme kako bi nam se što pre priključili. Svi igrači koji idu na put su spremni da igraju, a ja ću odabrati jedanaestoricu koji će početi. Ne mora uvek da znači da su oni koji izađu na teren i najbolji. Zavisi sve od plana, taktike, protivnika. Imam maksimalno poverenje u sve igrače i nemam sumnje da će svi opravdati moje poverenje.

Utakmica će biti odigrana na veštačkoj podlozi, ali trener Milojević ne želi da se ni o tome mnogo razmišlja.

- Igraćemo na veštačkoj travi, oni su je pre nekoliko godina postavili, i to je veštačka trava poslednje generacije, jako slična prirodnoj travi. Mi nismo trenirali na našem „veštaku“ kako zbog velikih vrućina, tako i zbog toga što naša veštačka trava nije toliko slična i ništa ne bismo time dobili. Ali, ne želim da se o tome razmišlja i da se gubi fokus sa same utakmice - ponovio je Milojević.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online