Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 06.06.2017.
23:15
M. Topalović - Vesti A

Budući igrač Reala optužen za silovanje!

Fleš iz Primere: Tores napušta Atletiko, Pike ne miruje, Zidan se preračunao sa Ronaldom...

EPA/SALVADOR SAS
ČEKA IZVEŠTAJ POLICIJE: Teo Ernandez

Teo Ernandez, defanzivac Atletika na pozajmici u Alavesu, optužen je silovanje. Mediji u Španiji su objavili da je mladi fudbaler, koji je rođen u Marseju, od strane devojke prijavljen za seksualno zlostavljanje, koje se navodno dogodilo u noći nedelja na ponedjeljak oko četiri ujutro. 

Ernandez je, navodno, sa svojim prijateljem u "Porsche Cayenneu" počeo da zlostavlja devojku s kojom je prethodno bio u noćnom klubu, a pošto se svim silama opirala, posle nekoliko minuta su je izbacili iz automobila.

Devojka je ceo slučaj prijavila policiji, ali u njenom iskazu je uočeno dosta nedoslednosti. Prvo je policiji rekla da je napadač bio Ernandezov prijatelj Aleksis, a kasnije je optužila i Ernandeza. 

Dok policija pokušava utvrditi da li je Ernandez u funkciji napadača ili pak samo svedoka, on je kategorično demantirao incident zbog kojeg je dospeo na naslovnne strane svetskih medija.

Tores pred najbizarnijim transferom 

Napadač Atletika Fernando Tores  mogao bi da napusti "jorgandžije" jer već pregovara s nekoliko drugih klubova.

Mediji na Pirinejima objavili su da će "El Nino" gotovo sigurno napustiti Atletiko jer je nezadovoljan minutažom koju ima u klubu u kojem je ponikao. Ovaj 33-godišnji napadač ima nekoliko ponuda iz Italije i američkog MLS-a, ali "Marca" prenosi da on pregovara sa klubom iz Meksika.

Navodno, Tores je veoma blizu tome da svoju karijeru nastavi u dresu Keretara za koji je pre nekoliko godina igrao i legendarni Ronaldinjo. Meksički klub napadaču Atletika nudi godišnje pet miliona evra što je više od onoga što trenutno zarađuje u španskoj ekipi, a s Keretarom bi trebao da potpiše dvogodišnji ugovor.

Tores je ove sezone odigrao 31 utakmicu u dresu Atletika i postigao je 13 golova. Na teren je ulazi većinom sa klupe i jasno je da za njega baš i nema mesta u prvoj postavi pored Grizmana i Gameira.


Pepe: Nisam se ni pozdravio s trenerom

Portugalski fudbaler Pepe odlučio je da napusti Real iako su mu "kraljevi" ponudili jednogodišnji ugovor. 

"Nisam se pozdravio s trenerom. I on i klub su znali da odlazim pre nego što sam napustio Madrid. Hteo sam ugovor na dve sezone, ali oni ne misle tako", požalio se Pepe.  On je dodao da ne shvata zbog čega kod Zidana nije više igrao.

"Ne želim da ga krivim jer ima spektakularne rezultate s klubom. Ali kod Zidana mnoge stvari ne mogu da shvatim. Nije mi jasno zašto sam odjednom nestao iz ekipe. Pa, bolji odnos sam imao s Benitezom. Bar je bio iskren prema meni", rekao je Pepe. 

Prokomentarisao situaciju kada je bio optužen za utaju poreza. 

"Da, bio sam optužen za utaju poreza. Klub onda nije stao uz mene. Znali su da mi je teško, ali niko nije stao uz mene. Sve sam dao Realu, krv i znoj. To svaki navijač mora da zna. Znam da su oni uz mene i zato im hvala na svemu", poručio je Pepe. 

U Real je stigao prije deset godina iz Porta, a sa madridskim klubom osvojio je po tri Lige šampiona i nacionalna prvenstva, i dva Kupa Španije.  

Iako ima 34 godine na korak je od prelaska u Pari Sen Žermen. Inače je brazilskog porekla.  

Pike ne može da ne proziva Real

Štoper Barselone Đerar Pike ima običaj da provocira ljute rivale iz Madrida. Real je osvojio Ligu šampiona, ranije i La Ligu, ali svejedno je Pike je pronašao način da bocne "kraljeve".  "Ne mogu da se porede dve poslednje sezone Reala sa onim što je Barsa uradila tokom poslednjih godina. Kada budete videli da Barsa organizuje proslavu kada osvoji samo Kup kralja, onda možemo da govorimo o velikoj eri Reala", rekao je Pike, i dodao: "Uspeli smo to, naterali smo ih da izađu na ulice i slave samo pehar u Kupu kralja 2011. godine, kada su Madriđani izašli na ulice, dok je Barsa slavila dupla krunu u Primeri i Ligi šamiona".

U poslednje dve godine Barsa je osvojila titulu u Primeri i dva Kupa kralja, a Real titulu u Španiji i dve Lige šampiona.

Zidan pre dve godine omalovažavao Ronalda

Bivši igrač Dinama, Antonio Franja, otkrio je neverovatnu tajnu koju je čuvao godinama. Naime, ovaj fudbaler je 2009. godine u Kanadi igrao humanitarnu utakmicu, a u njegovoj ekipi na tom meču je bio Zinedin Zidan. Kako je tada glavna tema u fudbalu bio prelazak Ronalda u Reala, Franja se posle meča u razgovoru sa Zidanom dotakao i ovog transfera.

Zidan je tada rekao da ne misli da će Ronaldo postati veliki igrač, i da ne veruje u njegov uspeh u Madridu:  

''Sećanja na igranje sa Zidanom mi nikad neće izblediti. Kad se nekom diviš celu karijeru, a onda dobiješ priliku da sa njim zaigraš na istom terenu pa te još on i pohvali, fenomenalan je osećaj. Veče posle humanitarne utakmice, "Zizu" mi je rekao da misli da Ronaldo neće biti uspešan u Realu jer je zaista redak individualac i gleda isključivo na sebe, a po njegovom iskustvu takvi ne prolaze u Madridu. Danas, dosta godina kasnije, verujem da je itekako promenio mišljenje, ako ne pre onda u zadnjih godinu i po".


 

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online