Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 18.05.2017.
11:40
Tanjug A

Saopštenje Partizana: Vučić je čovek sporta

FK Partizan izdao je saopštenje u kojem je naveo da je premijer Srbije Aleksandar Vučić prijatelj kluba i uopšte sporta i da veoma cene što je crno-belima u mnogome pomogao oko nastupa u UEFA takmičenju sledeće sezone.

M. Todorović
 

Partizan se oglasio posle apela generalnog direktora kluba Miloša Vazure da navijači crno-belih ne vređaju premijera Vučića.

- Premijer Srbije i izabrani predsednik je reprezent državnog jedinstva i personifikacija demokratske tekovine da poštujemo izbor i volju većine nas. Međutim, imamo sreću da je on i čovek sporta. Vlada Republike Srbije i njen premijer, Aleksandar Vučić, svakodnevno predano i marljivo pomažu sport u ovoj zemlji. Srbija je ponosni domaćin vaterpolo, košarkaških, futsal i atletskih prvenstava, naši olimpijci su nadmašili sve rekorde u broju medalja na takmičenjima, grade se novi sportski objekti, a sportski radnici imaju razloga da sa optimizmom gledaju u budućnost sporta u Srbiji - navodi se u saopštenju na sajtu kluba.

Iz Humske ističu da Partizan prepoznaje i vrednuje koliko je lično Aleksandar Vučić imao razumevanja kada se vojevala bitka sa organima UEFA da bi navijači crno-belih ovog leta i jeseni gledali evropski fudbal u Beogradu.

- Ta pomoć bila je presudna. Istina je jedna i nedeljiva. Prijatelji se, znamo, u nevolji prepoznaju. A on je prijatelj sporta. FK Partizan prepoznaje i vrednuje kakvog partnera ima u Vladi Republike Srbije u svakodnevnim, manje oku javnosti vidljivim, bitkama. Uz to razumevanje i podršku, mi te bitke dobijamo. Na dobrobit sporta u celini, jer Aleksandar Vučić vrlo dobro oseća da je državno jedinstvo snaga ove zemlje.

Partizan je, kako se navodi, u svojoj, više od sedam decenija dugoj tradiciji, odlikovala tolerancija, trpeljivost i iskrena ljubav njegovih navijača prema klubu.

- Za naš klub su oduvek navijali oni koji znaju reči čika Duška Radovića da se za druge navija a Partizan voli. Partizan se voli i kada je teško, jer nije uvek lako, ali je uvek lepo biti navijač ovog slavnog kluba. Partizan, zato, prepoznaje i vrednuje svaku dobru nameru, gest i sportsku volju koja čini da naš klub živi i bori se na fudbalskom terenu.

Dalje se naglašava da su trener Marko Nikolić i fudbaleri Partizana zaslužili na terenu da budu na dohvat titule i da to ne sme da se prolije.

- Junaštvo je, kaže Marko Miljanov, sebe odbraniti od drugog, a čojstvo drugoga odbraniti od sebe. Navijači Partizana, uvereni smo, znaju i za čojstvo i junaštvo. Navijajmo u nedelju za naše junake ovog doba, ostavimo po strani sve drugo, osim crno-belo u srcu. Tom sinergijom ljubavi i podrške, tako svojstvenom Partizanu, bićemo šampioni. A dva šampiona će umeti da se cene - zaključuju crno-beli.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online