Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 16.05.2017.
12:35
Tanjug A

Nikolić: Ništa ne bih menjao, idemo na pobedu u Nišu

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić, pred gostovanje Radničkom u Nišu, istakao je da će njegov tim ukoliko ponovi prethodne partije i želju osvojiti titulu prvaka Srbije.

M. Todorović
Trener Partizana Marko Nikolić

- U izvanrednoj rezultatskoj seriji se nalazimo, moram to da ponovim, ali nas ona nije dovela do trofeja. Igrači su navikli da igraju pod pritiskom, pokazali su stabilnost i kvalitet igre, imam veliko poverenje u njih. Nemam dilemu da će isti odnos i količinu želje pokazati u Nišu. Idemo na pobedu, Partizan ne zna da igra na nerešeno, posebno u Srbiji, što govori naš niz - rekao je Nikolić na konferenciji za medije na stadionu u Humskoj.

Kako je naveo, odluku od suspenziji zbog crvenog kartona na prošlom meču protiv Voždovca nije dobio. Ipak, Nikolić je spreman za varijantu i da ne vodi tim sa klupe.

- Odluku nisam dobio, zvanično nisam kažnjen... Spremam se kao da ću da vodim utakmicu, ali i za drugu opciju. To neće ništa poremetiti u pripremi meča. Nije potrebno da dajem posebne instrukcije saradnicima, pripremamo se već nekoliko dana, Radoje Smiljanić vodiće meč u slučaju da ne budam mogao ja i sve gledamo istim očima.

On je najavio da suspendovanog Bojana Ostojića u startnoj postavi zameniti Lazar Ćirković ili Marko Jevtović, kao i da Everton još uvek nije spreman posle povrede, ali bi trebalo da bude na klupi.

- Idemo uslovno u goste, kažem zbog toga jer Partizan ima mnogo navijača na jugu Srbije. Radnički je dobar tim, dobro vođen od trenera Rastavca, možda i najiskuniji u ligi. Znaju da budu neprijatni, ali smo znali da se izborimo sa njima. Vidim da su veoma motivisani, takvi i treba da budu, ali niko ne sme više da želi pobedu od Partizana.

On nije želeo da se bavi delegiranjem sudijama, ali upozorio da su arbitri pod lupom javnosti i da ne želi da dodaje pritisak na njih.

- Nisam se bavio time do sada, bave se mediji, kao i naša publika kojoj je stalo do pobede. Imamo kvalitet igre, zbog toga traje serija, stvaramo mnogo šansi, a protivnik nama samo dve situacije pred golom, to čak nisu ni šanse. Ako ostanemo takvi ne sumnjam u krajnji ishod na kraju šampionata. Što bi rekli "Ja tu ništa ne bih menjao - poručio je trener crno-belih.

Na pitanje da li postoje svi uslovi za normalnu i regularnu utakmicu na Čairu, Nikolić je kazao da tako mora da bude.

- Mora da bude normalna utakmica, ako nam je svima ostalo još malo pameti, poštenja i zdravog razuma... Sve osim toga bilo bi katastrofalno i obesmislilo bi stanje na tabeli, da bio Partizan prvi ili naš večiti rival - zaključio je Nikolić.

Utakmica 36. kola Superlige između Radničkog i Partizana igra se sutra od 17 časova u Nišu.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online