Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 08.05.2017.
14:12
Tanjug A

Terzić: Partizan sve pokrao, spreman sam da odem

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić izjavio je da je spreman da ode, ukoliko se delegati na Skupštini kluba 4. juna izjasne da žele novo rukovodstvo.

M. Todorović
Pa i bilo je vreme da prvenstvo odjednom postane pošteno: Zoran Terzić

- Radio sam odgovorno, disciplinovano, časno - podneću izveštaj, a delegati će odlučiti. Spreman sam da odem iz kluba, i veći od mene su odlazili. Svi ćemo jednog dana otići iz Zvezde. Radio sam isključivo u interesu kluba, a nisam siguran da su i moji prethodnici tako radili. Razmišljam o ostavci, ona je kovertirana. Je li treba da odem da i ja budem kukavica ili da se borim do kraja? Dokle god sam tu, boriću se u Zvezdinom interesu - rekao je Terzić na konferenciji za medije na stadionu Rajko Mitić.

Terzić je dodao da će Zvezda posle kiksa na Voždovcu i gubitka prvog mesta imati lakši ambijent za rad.

- Svedoci smo kakvu je hajku vodio Partizan, da smo državni projektat, da smo "zatvorili" prvenstvo, da je Terzić mafijaš... I nas su pokrali, u derbiju kada nas je pokrao sudija Grujić, to nisu bile sudijske greške, već saznanja. Ni sudija na Voždovcu nije svirao dva penala za nas? Partizan je "jahao" na titulama premijera iz 90-tih godina, vrlo dobro znamo. Sada se pozivaju na Kalčopoli. Oni nam pričaju o poštenju. Nemamo alibi, ali imamo odgovornost - u dahu je ispricao Terzić i upitao da li je sada odjednom prvenstvo postalo pošteno?

- Svaka utakmica je šansa za kiks, izgubi Barselona i od Osasune... Nije realan niz od 32 meča, nisu baš toliko kvalitetni, nije baš bilo to tako regularno, bilo je otvaranja kapija i guranja sudija. Takvim kakvi su neću im čestitati titulu, ovo nije regularna titula, već pokradena. Imali su vetar u leđa od FŠ, mali Vlahović je igrao bez lekarskog pregleda, trener Nikolić je bio pod suspenzijom iz Slovenije, pa mu je smanjena. Pokrali su sve.

Terzić je iskrostio priliku i da se zahvali dojučerašnjem treneru Miodragu Božoviću na svemu sto je uradio za klub.

- Zvezda je 640 dana bila prva na tabeli i posle vikenda pala na drugo mesto, zbog čega je Božović otišao i preuzeo odgovornost na sebe. Zahvalio bih mu se na svemu što je uradio i na osvajaju titule. Sve je to deo Zvezde, najlepše je kad se pobeđuje. Kao direktor, snosim veliki deo odgovornosti i spreman sam na sve kritike - zaključio je Terzić i konstatovao kako je neprimerena priča o Matjažu Keku ili bilo kom drugom treneru u danu kada Zvezda predstavlja Boška Đurovskog.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online