Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 05.05.2017.
19:41 >> 22:04h
Vestionline A

Đurđević srušio Javor! Partizan lider, Zvezda na potezu

Partizan će makar na dan da bude lider Super lige Srbije. Crno-beli su slavili u Ivanjici protiv Javora - 2:1 (0:0) i pobegli Zvezdi tri boda, ali srpski šampion u subotu (17.00) eventualnim trijumfom nad Voždovcem opet može da se vrati na čelo.

partizan.rs
Uroš Đurđević, napadač Partizana, postigao dva gola u Ivanjici

Četa Marka Nikolića nastavila je trijumfalni niz i zabeležila 32. meč bez poraza. Junak meča bio je najbolji strelac domaćeg šampionata Uroš Đurđević, koji je postigao oba gola za goste. Partizan je napadao u prvom poluvremenu, imao nekoliko dobrih prilika, od kojih najveću je propustio Nebojša Kosović, ali su se mreže tresle tek u nastavku. Bio je to njegov 20. i 21. pogodak u Super ligi.

Samo što je počelo drugog poluvreme, srpski reprezentativac se najbolje snašao posle gužve u petercu Ivanjičana i lako poslao loptu u mrežu. Samo osam minuta kasnije iskoristio je penal, posle faula nad Jankovićem.

Crno-beli su se onda opustili, prerano počeli da slave. Nekadašnji igrač crno-belih Eliomar je smanjio posle nepotrebnog istrčavanja golmana Stevanovića, koji je zamenio povređenog Kljajića. Posle toga, Javor je imao dobrih prilika za izjednačenje, ali se Stevanović u dva navrata iskupio za grešku kod gola.

U finišu dva puta je prekinuta utakmica zbog uvredljivih transparenta "grobara" upućenih ka Fudbalskom savezu Srbije.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

PROČITAJTE TOK UTAKMICE I POGLEDAJTE SVA TRI GOLA KRAJ MORAVICE!

90+6. minut - Utakmica je završena. Pobeda Partizana - 2:1.
81. minut - Vitošević je imao lepu priliku iz slobodnog udarca sa 16 metara, ali je mlako šutirao, pa je Stevanović lako uhvatio loptu.
67. minut - Bomba Terzića, umalo iznenađenje. Ipak, Stevanović je ovaj put odbranio gol Partizana. Domaćin sve opasniji, crno-beli prerano počeli da slave.

63. minut - Nekadašnji igrač Partizana Eliomaru postiže gol za Javor. Greška golmana crno-belih Stevanovića, koji je nepotrebno izleteo.

55. minut - GOOOOO, Uroš Đurđević siguran egzekutor, Partizan na pagu pobede.

54. minut - Penal za Partizan posle faula nad Jankovićem. Čist kao suza.

47. minut - GOOOOL, Uroš Đurđević na pravom mestu posle gužve u šesnaestercu domaćina. Reprezentacivac Srbije se najbolje snašao i zatresao mrežu Ivanjičana.

45+1. minut - Gotovo je prvo poluvreme. Nekoliko dobrih prilika za crno-bele, ali bunker Ivanjičana odoleva.

38. minut - Kosović je imao najbolju priliku za gol, ali mreže miruju u Ivanjici iako crno-beli napadaju kao osice na gol domaćina. Neverovatan promašaj Crnogorca.

25. minut - Ostojić najviše posle prekida, ali Partizan i dalje ne može da probije bunker Ivanjičana.
23. minut - Janković je imao šansu, ali ostaje 0:0. Ivanjičani zasad odolevaju.
10. minut - Partizan napada od prve minute, nekoliko pokušaja, ali nema još opasnosti po gol Ivanjičana.
1. minut - Utakmica je počela. Na tribinama oko 2.000 gledalaca.

JAVOR: Đogatović, Karišik, Tomanović, Eliomar Silva, Sević, Tripković, Milović, Terzić,  Amanović, Mitošević, Milanović.

PARTIZAN: Stevanović, Vulićević, Ostojić, Milenković, Miletić, Jevtović, Kosović, Đuričković, Janković, Leonardo,  Đurđević.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online