Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 30.04.2017.
15:00 >> 19:25h
Vestionline A

Premijer liga: Čelsi grabi ka novoj titulu, Totenhem ga prati u stopu, po bod mančesterskim timovima (VIDEO)

Još četiri meča 35. kola Premijer lige odigrano je u nedelju, posle kojih nema ništa novo u trci za prvo mesto (ista razlika između Čelsija i Totenhema), ali se prilično zakomlikovalo kada su u pitanju mesta koja garantuju plasman u Ligu šampiona jer su Liverpul, Mančester Junajted i Mančester Siti u razmaku od samo jednog boda.

Reuters
Murinjo i Runi nisu uspeli da skuju pobednički plan

Prvi meč završen je iznenađujućim remijem 1:1 pošto su snage na Old Trafordu odmerili Mančester Junajted i Svonsi. Daleko od toga da tim iz Velsa nije zaslužio da odnese bod sa “Teatra snova”, naprotiv, u završnici je mogao i do sva tri da je Ljorente u izglednoj situaciji bolje reagovao.

Sve je počelo u završnici prvog dela kada je Rašford prevario sudiju, a ovaj dosudio penal za njegovu glumu, da bi Runi realizovao jedanaesterac. Da pravda bude zadovoljena pobrinuo se Sigurdson u 79. minutu prelepim golom iz slobodnog udarca.

Čelsi je uspešno prebrodio gostovanje na Gudisonu pošto je savladao domaći Everton sa 3:0 i tako prebacio pritisak na Totenhem, koji će morati da savlada Arsenal kako bi ostao na četiri boda manjka u odnosu na "plavce". Međutim, nije timu Antonija Kontea bilo lako da dođu do trijumfa pošto je sve do ulaska u četvrtu četvrtinu meča bilo 0:0, a onda je Pedro pravom raketom otvorio "bravu" domeće odbrane.

Pouput gradskih rivala i Mančester Siti je osvojio samo jedan bod u nedelju pošto je odigrao 2:2 protiv Midlzbroa u gostima i to oba puta su "građani" sustizali minus koji su imali na svom kontu nakon što su domaći dolazili do prenodsti od 1:0 preko Negreda i 2:1 preko Čembersa. Njihovim rezultatima svakako su se najviše obradovali u Liverpulu i Arsenalu pošto je sada borba za preostala dva mesta koja vode u Ligu šampiona postala potpuno otvorena.

Derbi severnog Londona pripao je Totenhemu koji je sa 2:0 savladao Arsenal, golovima Dele Alija i Kejna u razmaku od samo dva minuta. Ubedljiviji poraz “tobdžija” sprečio je Peter Čeh koji je blista na golu tima Arsena Vengera, kom polako izmiče čak i plasman u Ligu šampiona. Totenhem je tako nastavio trku sa Čelsijem pošto je na četiri kola pre kraja Premijer lige ima četiri boda manje od “plavaca”.

Rezultati, 35. kolo, Nedelja: Mančester Junajted - Svonsi 1:1 (Runi 45+3pen - Sigurdson 79), Everton - Čelsi 0:3 (Pedro 66, Kejhil 79, Vilijan 86), Midlzbro - Mančester Siti 2:2 (Negredo 38, Čembers 78 - Aguero 69pen, Žesus 85), Totenhem - Arsenal 2:0 (Dele Ali 56, Kejn 58pen), Ponedeljak: Votford - Liverpul (21.00), Subota: Sautempton - Hal Siti 0:0, Stouk - Vest Hem 0:0, Sanderlend - Bornmut 0:1, VBA - Lester 0:1, Kristal Palas - Barnli 0:2.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online