Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 26.04.2017.
16:19 >> 18:51h
Vestionline A

Zvezda razbila Čukarički za svega 40 minuta (VIDEO)

Na Banovom brdu biže odigran prvi polufinalni meč Kupa Srbije između Čukaričkog i Crvene zvezde, a na portalu VESTIONLINE možete da pratite dešavanja sa tog duela iz minuta u minut.

youtube.com/Magic Moment
Dva gola Boaćija u prvom poluvremenu

Potpuno neočekivano s obzirom na formu u poslednjih nekoliko nedelja Crvena zvezda je lako savladala Čukarički na njegovom stadionu u prvom meču Kupa Srbije sa 4:1 (4:1).

Svih pet pogodaka palo je u prvih 40 minuta igre. Gotovo sve je polazilo od ruke ekipi Miodraga Božovića, koja je mogla da postigne još najmanje četiri pogotka, ali se izgleda zadovoljila sa urađenim.

Dva pogotka delo su Ričmonda Boaćija, ali nije mu bilo teško da zatrese mrežu pošto se u obe situacije našao sam na svega 4-5 metara od gola Čukaričkog. Najllepši pogodak za goste postigoa je Le Talek, koji je u 12. minutu i otvorio seriju, a zatvorio je Plavšić uz pomoć Ožegovića koji je skrenuo loptu u svoj gol u 33. Minutu. Iskupio se bivši igrač Zvezde asistencijom za Sašu Jovanovića koji je postavio konačnih 1:4.

U drugoh 45 minuta gotovo da nije bilo uzbuđenja pred golom Petrića, ali je zato na drugoj strani Manojlović u dva navrata spašavao svoju mrežu u duelima sa Aleksandrom Jevtićem.

Revanš meč, koji je na programu 10. maja, verovatno će biti formalnost pošto je teško verovati da Čukarički može da ponovo podvig čačanskog Borca koji je prošle sezone trijumfovao sa 5:1 na stadionu “Rajko Mitić”.  

Čukarički - Crvena zvezda 1:4 (1:4)

Jovanović 40 - Le Talek 12, Boaći 19, 39, Ožegović 33ag  

Čukarički: Petrić - Jovanović, Đurić, Lagator, Bogosavac - Srnić, Obradović (46 Kopitović) - Bojić, Kajević (46 Jevtić), Jovanović - Ožegović.


Crvena zvezda: Manojlović - Petković, Frimpong (69 Poletanović), Al. Luković, Anđelković - Donald, Le Talek - Srnić, Kanga (75 Adžić), Plavšić - Boaći.

Drugo poluvreme

90.minut - Sudija Mažić je svirao kraj bez nadoknade izgubljenog vremena - 1:4
82. minut - Druga velika šansa za domaće, Radonjić je našao Jevtića, ali ponovo je siguran bio Manojlović
75. minut - Luka Adžić je zamenio Gejlora Kanug, vrlo malo uzbušenja na terenu
69. minut - Umesto Frimponga ušao je Poletanović
59. minut - Udarac Bojića sa distance, brani Manojlović
55. minut - Posle uvodne šanse za Jevtića usledio je sušan period kada su u pitanju prilike
46. minut - Izmena kod domaćih, Jevtić i Kopitović na terenu, zamenjeni su Kajević i Obradović, u prvom napadu šansa za Jevtića, jedan an jedan sa Manojlovićem, ali brani golman Zvezde

Prvo poluvreme

45+2. minut - Kraj prvog poluvremena, Čukarički - Crvena zvezda 1:4
45+1. minut - Petrić brani udarac Boaćija
41. minut - Udarac Kange, lopta pogađa prečku, pa stativu i odbija se u polje

40. minut - GOOOOOOOL, Ožegović do Jovanovića, ovaj zakucava za 1:4

39. minut - GOOOOOOL, Novi pogodak Boaćija, asistent je Plavšić - 0:4

33. minut - GOOOOOOOOOOOOOOOL, Zvezda blista na Banovom brdu, Plavšić je ubacio loptu u petarac tamo je Ožegović skrenuo u svoj gol - 0:3

25. minut - Luković je izblokirao Ožegovića, korner za domaće

19. minut - GOOOOOOOOOOOOOOL, Petković je prošao po desnoj strani, našao usamljenog Boaćija kom nije bilo teško da gurne loptu u gol

17. minut - Nova šansa za goste, na petercu su Le Talek i Srnić zasmetali jedan drugom
14. minut - Dobar udarac Plavšića, lopta je dokačila jednog igrača Čukaričkog i završila malo iznad prečke

12. minut - GOOOOOOOOL, posle kornera lopta je došla na levi bok odakle je Anđelković centrirao, a na drugoj stativi lepo je loptu glavom zahvatio Le Talek - 0:1

12. minut - Tandem Kanga - Boaći napravio je prvu šansu za Zvezdu, ali je Đurić reagovao ispred igrača iz Gane
8. minut - Prva prilika na meču, imali su je domaći, ali je lopta posle udarca Kajevića pogodila Frimponga u ruku, ali nije bilo penala
1. minut - Utakmica je počela, pravdu deli naš najbolji sudija Milorad Mažić

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online