Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 22.04.2017.
18:57 >> 21:52h
Vestionline A

Zvezda ne da prvo mesto: Kanga i Plavšić slomili "čarapane"

Crvena zvezda je ostala lider Super lige Srbije. Četa Miodraga Božovića slavila je pod Bagdalom protiv Napretka - 2:1 (0:0) i tako se vratila na čelo tabele posle trijumfa Partizana nad Vojvodinom u Humskoj.

Tanjug
Popravni u Kruševcu: Gelor Kanga i Srđan Plavšić postigli golove za crveno-bele

U prvom poluvremenu, crveno-beli su bili jalovi, ali u nastavku, gosti su odigrali na sve ili ništa. Ključni trenutak meča dogodio se u 58. minutzu kada je Džon Ruiz pao u šesnaestercu domaćina, a sudija je pokazao na "belu tačku". Siguran egzekutor bio je Gelor Kanga.

Posle toga, na terenu je postao samo jedan tim - a to je Crvena zvezda. U 73. minutu, Ričmond Boaći je sa pet metara promašio prazan gol, ali lider nije kažnjen.

Tri minuta kasnije, posle asistencije Kange, Srđan Plavšić je sjajnim šutem osigurao Zvezdi pobedu i ostanak na prvom mestu šampionata Srbije, posle debakla u 154. "večitom derbiju". Sve što su "čarapani" uradili bio je gol Vukanovića u poslednjim trenucima susreta, ali nije bilo vipše vremena za eventualno izjenačenje.

Do kraja šampionata ostalo je još pet kola, a i dalje crveno-beli drže ključ titule, jer u slučaju istog broja bodova, kao što je sada, crveno-beli će odbraniti titulu.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

PROČITAJTE TOK MEČA!

90+4. minut - GOOL, Aleksa Vukanović je smanjio prednost Zvezde. Utakmica je završena, Zvezda je pobedila 2:1 i ostala na prvom mestu.

76. minut - GOOOL, prelep gol Srđana Plavšića posle asistencije Kange. Zvezda ostaje lider šampionata.

73. minut - Zvezda je imala šansu da stavi tačku na pobedu, ali Boaći nije bio precizan sa pet metara. Neverovatan promašaj.

62. minut - Nezadovoljstvo domaćih navijača, posle sviranog nepostojećeg ofsajda za Napredak. "Lopovi, lopovi" čuje se pod Bagdalom.

59. minut - GOOOL, Gelor Kanga je siguran, Zvezda vodi u Kruševcu.

58. minut - Zveza mnogo agilnija u nastavku, ali i dalje mreže miruju. Imperativ pobede je pred četom Miodraga Božovića. Penal za Zvezdu, posle pada Ruiza.

53. minut - Velika prilika za Zvezdu, Ričmonda Boaći šutira galvom, ali Petrović spasava "čarapane".

45+2. minut - Gotovo je prvo poluvreme, nema golova u Kruševcu.

21. minut - Šansa za Napredak. Zicer je imao Gobeljić, pošto se spetljao Frimpong, izašao ispred Manojlovića, ali golman Zvezde brani.

16. minut - Velika šansa za Mičela Donalda, ali loša završnica Zvezdinog Holanđanina.

8. minut - Otvorena igra na startu, Napredak se ne brani. Zvezda zasad jalova.
1. minut - Utakmica pod Bagdalom je počela.

NAPREDAK: Petrović, Cvetković, Simonović, Tubić, Eskić, Šljivić, Urošević, N'Diaje, Gobeljić, Alivodić, Vukanović.

CRVENA ZVEZDA: Manojlović, Petković, Frimpong, Luković, Ristić, Le Talek, Donald, Ruiz, Kanga, Plavšić, Boaći.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online