Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 30.11.2016.
15:08
Vestionline, Tanjug A

Trener Zvezde po internetu traži gde su mu igrači

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da situacija u igračkom kadru nije baš najbolja, zbog povreda i nedefinisanog statusa pojedinaca, ali da se nada pobedi protiv Mladosti iz Lučana i uspešnom finišu jesenjeg dela Superlige.

printscreen/youtube.com
Vijeiri više ni čaj ne pomaže

- Mladost je ekipa koja je u formi, pobeđuje u poslednje vreme, vodi ih trener koji najbolje poznaje ligu. Imaju iskusan tim, neće biti lako, ali nadam se da ćemo osvojiti tri boda i uspešno približiti kraju prvi deo sezone - rekao je Božović na konferenciji za medije na stadionu Rajko Mitić.

On je dodao da se nada kako će njegov tim, za razliku od prethodnih utakmica, u ranoj fazi postići gol i lakše stići do trijumfa.

- Nemamo sreće da brzo otvorimo utakmicu, imali smo i u Milanovcu nekoliko šansi... Ipak, najbitnije je da samo pobedimo - poručio je trener crveno-belih i dodao da je termin utakmice, od 18 sati, odgovarajući jer se stadion puni zbog navijača iz unutrašnjosti.

Božović je komentarisao stanje sa povredama igrača, ali i statuse stranaca Uga Vijeire i Pabla Moučea, fudbalera koji nisu u sastavu iz različitih razloga.

- Ruiz je još povređen, ali nadam se da neće mnogo biti van stroja. Nemam vesti o Kangi, ponekad vidim šta radi na Instagramu. Neko je povređen, neko uvređen, igrači fale, ali preguraćemo ovaj period i pružićemo šansu mlađima. Ono što nije u redu je da Mouče ide u Zagreb da gleda tenis (u trenutku kada Crvena zvezda igra sa Metalcem prim. aut), još se i hvali na Instagramu, sve liči na Džošuu Parkera. Stavljaju se slike hrane, gde se boravi, ja bih sve svoje slike spalio jer me podsećaju kako sam bio lep - u svom stilu "ispalio" je Božović, a potom nastavio da nije ljut na Uga Vijeiru, iako priznaje da Portugalac nije fokusiran na obaveze.

- On mora da bude ljut na sebe, u glavi nije u Zvezdi i Srbiji i žao mi je što se tako ponaša. On je trebalo ove sezone da bude naš najbolji fudbaler i da trasira put ka većem klubu.

Na pitanje novinara šta očekuje u meču Vojvodine i Partizana u Novom Sadu, trener šampiona Srbije odgovorio je:

- Očekujem da se prekine utakmica. Šalim se, naravno, očekujem dobar fudbal i ako budem imao vremena pogledaću. Svejedno mi je ko će pobediti, neka to bude bolji. Objektivno, vodimo računa samo o nama i kada smo pravi onda je sve u redu", zaključio je Božović.

Utakmica 18. kola Superlige između Crvene zvezde i Mladosti igra se sutra od 18 sati na stadionu Rajko Mitić.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online