Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 22.10.2016.
18:56 >> 21:16h
Vestionline A

I Partizan kiksnuo: Nišlije uzele bod u Humskoj

Svemu dođe kraj pa i seriji pobeda Partizana. Crno-beli nisu iskoristili kiks vodeće Crvene zvezde. U Humskoj četa Marka Nikolića je odigrala samo 1:1 sa Radničkim u derbiju 13. kola Super lige, pa je prednost crveno-belih ostala šest bodova u odnosu na ljutog rivala.

partizan.rs
Uroš Đurđević i Saša Marjanović nisu uspeli da nadmudre Nišlije

Crno-belima nije vetar u leđa dao Spartak, koji je odigrao nerešeno sa Zvezdom. Većim delom meča, "parni valjak" je bio uspavan, dok su se Nišlije predstavile u odličnom izdanju.

Posle greške golmana Filipa Kljajića, Radnički je poveo u 31. minutu golom Milana Pavkova. U prvih 45 minuta, Partizan je bio katastrofalan, bez šanse za gol. U nastavku, četa Marka Nikolića je krenula mnogo bolje i već na startu je Nikola Đurđić izjednačio posle gužve u petercu gostiju.

Činilo se tada da će gosti da kapituliraju, ali do kraja meča, odbrana Nišlija uspela je da osujeti napade crno-belih. Nisu domaćini imali mnog prilika, jedinu izglednu promašio je Uroš Đurđević u 70.minutu, kada je izašao sam ispred Bajića, ali je golman Radničkog bio uspešniji.

Crno-bele je poremetila povreda radilice tima, Brazilca Evertona, koji je već u 12. minutu morao da napusti teren zbog povrede. Na ovom meču Saša Ilić je postao novi rekorder Partizana. Kada je u 79. minutu ušao u igru zabeležio je 792. nastup u crno-belom dresu i na večnoj listi kluba ostavio iza sebe Momčlila Vukotića.

PROČITAJTE TOK MEČA!

90+5. minut - Gotov je meč, Partizan nije iskoristio kiks Zvezde. Samo bod za crno-bele.
84. minut - Božinov je pokušao glavom, ali preko gola, sve manje vremena za crno-bele.
70. minut - Velika šansa za Partizan, Đurđević je bio sam ispred gola Radničkog, ali je Bajić uspeo da odbrani udarac napadaču domaćina.
60. minut - Nova gužva u petercu Radničkog, ali gosti nisu opet kapitulirali. Napadi Partizana u talasima.

48. minut - GOOOL, Partizan je izjednačio, strelac je Nikola Đurđić. Posle gužve u petercu gostiju, najbolje se snašao napadač crno-belih i poravnao rezultat.

45+5. minut - Završeno je prvo poluvreme, gosti vode 1:0 golom Pavkova.
44. minut - Leonardo je pokušao iz slobodnog udarca, ali je lopta udarila nekog u živom zidu i otišla u korner.

31. minut - GOOOL, Iznenađenje u Humskoj, vodi Radnički, strelac je Pavkov, posle velike greške golmana Partizana Filipa Kljajića. Šutirao je Lazar Arsić, a golman domaćina umesto da pusti da lopte ode u gol aut, odbio je do noge Pavkova, kome nije bilo teško da zatrese mrežu srpskog vicešampiona.

25. minut - Uspavanka u Humskoj. Partizan napada, ali jalovo, nema prilika za gol.

12. minut - Ljubimac "grobara" Everton zbog povrede je morao da napusti teren. Umesto nejga u igri je Saša Marjanović, nekadašnji igrač Radničkog.

8. minut - Očekivani pritisak crno-belih na startu meča, ali zasad Nišlije odolevaju.
1. minut - Utakmica u Humskoj je počela. Oko 5.000 gledalaca prati derbi 13. kola Super lige Srbije.

PARTIZAN: Kljajić, Vulićević, Balažic, Ostojić, Miletić, Jevtović, Everton, Alen Stevanović, Leonardo, Đurđić, Đurđević.

RADNIČKI: Bajić, Bulatović, Stojanović, Pavkov, Arsić, Petrović, Mrkić, Stanojević, Jovanović, Stanković, Radivojević.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online