Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Četvrtak 25.08.2016.
19:52 >> 22:23h
Vestionline A

Putuj Evropo...

Nije za Crvenu zvezdu ni utešna Liga Evrope. Posle blamaže u Ređo Emiliji i poraza 3:0 od Sasuola, bilo je jasno da je evropska priča za četu Miodraga Božovića završena. U revanšu na "Marakani" nije bilo pobednika - 1:1.

Tanjug/AP
Očaj Aleksandra Kataija posle gola Sasuola

Najavljivao je Božović čudo u revanšu, ali koliko je sam verovao u to videlo se već kada je na teren poslao iste one fudbalere koji su se obrukali pre nedelju dana u italiji. Kada se Berardi u 28. minutu prošetao pored očajne odbrane Zvezde i matirao Kahrimana, i onim najvećim optimistima je bilo sve jasno.

U nastavku nešto bolja igra Zvezde, a jedina svetla tačka ovog leta, Aleksandar Kataija, lepim golom u 54. minutu pokazao je da je prerastao klub i da je vreme da svoje znanje unovči negde u inostranstvu. Da je Alesandro Matri, nekadašnji napadač Milana i Juventusa, pogodio samo neke od pet, šest velikih prilika, sada bi se pisalo o novoj katastrofi srpskog šampiona.

Utakmice je odigrana u mlakoj atmosferi pred samo 15.000 navijača. U finišu, navijači crveno-belih su zvižducima ispratili izlaske Moučea i Ruiza, koji su pokazali da su daleko od pojačanja, kakva su predstavljali u Ljutice Bogdana.

Zvezda je zelena za Evropu, sad je ostaje bitka u Srbiji, gde, sudeći po startu Super lige, neće imati težak zadatak da odbrani titulu, ali je slaba to uteha za nekadašnjeg giganta. Navijači žele Evropu, ali ona više ne stanuje u Ljutice Bogdana.

PROČITAJTE TOK UTAKMICE!

90+2. minut - Gotova je utakmica - 1:1.
80. minut - Zvižduci navijača Zvezde upućeni Pablu Moučeu, najbolje govore o tom "mega" pojačanju crveno-belih.
68. minut - Berardi je opasno zapretio, ali je šutirao pored gola. Gosti opasni iz kontri.

54. minut - GOOOL, Zvezda je Aleksandar Katai, jedini raspoloženi ovog leta. Sjajan šut sa 20 metara i Zvezda je uspela da izjednači. Gol za koji stotinu hiljada evra veći transfer.

49. minut - Opet se Matri šetao pored skamenjene odbrane Zvezde, ali je propustio priliku. Tragikomičan Fibel. Da je iskusni napadač bio malo skoncentrianiji, mogli su gosti da vode 5:0 na "Marakani".
45+1. minut - Još jedno poluvreme i kraj mučenja Zvezda u Evropi. Nije Evropa za naše klubove, neka se "biju" za prvo mesto u "selu".

38. minut - Neverovatni promašaji Moučea i Vijeire.

35. minut -Tmurna atmosfera na "Marakani", jedva i sever da se čuje.

28. minut - GOOOL Dominiko Berardi kažnjava Zvezdu. Opet je odbrana crveno-belih ispala smešna, što je Italijan iskoristio. Zvezdina priča u Evropi je ovim završena.

26. minut - Nova prilka za goste, Politano glavom šutira, Kahriman odbija loptu u koner.
25. minut - Matri je opet bio u sjajnoj prilici, provozao je Le Taleka, ali je Kahriman uspeo da spasi gol Zvezde.
21. minut - Mičel Donald je uputio prvi šut u okvir gola Sasuola, malo za ekipu koja veruje u čudo.

13. minut - Stativa za Sasuolo, uskusni Alesandro Matri je izašao sam ispred Kahrimana, ali sreća za domaćina. Opet je Zvezdina odbrana šuplja kao švajcarski sir.

10. minut  -Uspavanka na startu, Zvezda kao da ima pozitivan ishod, nema napada u talasima.
3. minut - Zvezda je krenula ofanzivno.
1. minut - Na "Marakani" je prisutno oko 15.000 gledalaca. Utakmica je počela sa minutom ćutanja zvog tragičnog zemljotresa u Italiji.
Navijači Zvezde baš i ne veruju u čudo. Pola sata pre meča, "Marakana" zvrji prazna, samo oko 5.000 gledalaca.

CRVENA ZVEZDA: Kahriman, Cvetković, Le Talek, Fibel, Ristić, Donald, Poletanović, Ruiz, Katai, Mouče, Vijeira.

SASUOLO: Konsilji, Lirola, Kanavaro, Aćerbi, Peluso, Biondini, Manjaneli, Dankan, Berardi, Politano, Matri.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 25.08.2016. 22:29
Klubovi se ne privatizuju jer su koke koje čerupaju političari i razni krimosi.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online