Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 28.02.2016.
22:20
Vestionline, mozzartsport.com A

Terzić odgovorio Partizanu: Zvezda nema kontakt sa Savezom!

- Suđenje ne bih komentarisao, ali poznata je naša dugogodišnja borba sa FSS, koja je rezultirala našim distanciranjem - poručio generalni direktor Crvene zvezde.

Tanjug
Traži nove motive: Zvezdan Terzić

Posle 150.večitog derbija burno je na drugoj strani Topčiderskog brda. O arbitraži sudijske trojke pričaće se narednih dana, ali u Crvenoj zvezdi su rešeni da ostanu fokusirani na sopstveno dvorište.

To je nedvosmisleno potvrdio generalni direktor kluba Zvezdan Terzić rečima da Crvena zvezda posle rekordne prednosti mora da pronađe motive na drugoj strani.

- Pre svega bih želeo da se zahvalim rukovodstvu Partizana na izuzetnom gostoprimstvu koje su nam ukazali na jučerašnjem derbiju. Zadovoljan sam atmosferom na stadionu, tribine su bile skoro pune, derbi se završio bez incidenata i sve je bilo na vrhunskom nivou. Kvalitet derbija je bio izuzetan, ovaj derbi vraća veru u srpski fudbal, pogotovo u prvom poluvremenu. Što se tiče igre i rezultata Crvena zvezda je bila bolja upravo za taj jedan gol. Nama je u drugom poluvremenu nedostajao završni pas kada smo bili u kontrama i polukontrama da totalno nokautiramo Partizan. Grešili smo u u pasovima kada smo imali čiste situacije, i na tome moramo da radimo - rekao je na početku Zvezdan Terzić.

Šampionski šampanjac odavno je u crveno-beloj kibli. Crvena zvezda ima teoriju kao jedinog ozbiljnog rivala.

- Sada, posle naših pobeda i dva uzastopna poraza Partizana na startu prolećnog dela prvenstva, možemo da kažemo da smo mnogo bliži tituli nego zimus. Ali mi moramo nastaviti da igramo maksimalno ozbiljno do kraja i pokušamo da srušimo sve rekorde koje možemo. Nije dobro ni za srpski fudbal ni za samu Crvenu zvezdu ovakva dominacija našeg kluba u odnosu na Partizan. Večiti rival mora uvek da vam diše za vratom i motiviše vas da radite jos više i još kvalitetnije. Ovako, sa 32 boda prednosti, taj motivacioni mehanizam je izgubio svaki smisao. Moraćemo da tražimo nove motive negde drugo. Verujem da će Partizan naći snagu i ideju da se vrati u normalu. Nije prirodno da Partizan bude šest na tabeli u ligi Srbije.

Morao je Zvezdan Terzić da se dotakne suđenja Glođovića i saopštenja Partizana.

- Suđenje ne bih komentarisao, pogotovo saopštenje Partizana. Pa kada imate 32 boda manje od najvećeg rivala, da li je mudro pozivati se na eventualnu sudijsku grešku u jednoj utakmici!?! Da ne ulazimo u analize da li je njihov Everton zaslužio drugi žuti karton mnogo pre našeg Lukovića, da li je bio penal za nas nad Grujićem ili nije.

Osvrnuo se i na period kada je Crvena zvezda vodila žestok rat sa FSS.
- A pri pisanju saopštenja izgubiti iz vida da Crvena zvezda nema nikakav kontakt sa FSS niti saradnju i sa jednim organom FSS. Poznata je dugogodišnja borba našeg kluba sa rukovodstvom FSS koja je rezultirala našim totalnim distanciranjem od Saveza. Ali nadamo se da će se i taj odnos našeg kluba sa fudbalskim savezom promeniti posle ovih izbora i da će Crvena zvezda zauzeti pozicije u savezu koje joj kao najvećem klubu i pripadaju - dodao je Terzić.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online