Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Ponedeljak 29.09.2014.
17:54
mozzartsport.rs A

Kolarov: Navijači Sitija, morate bolje da navijate, previše ste tihi

Srbin podsetio da će njega i saigrače u revanšu protiv Rome dočekati pakao u prestonici Italije i nagovestio fanovima Sitija kako se bodri tim.

"Prozvao" navijače Sitija: Aleksandar Kolarov
 

Bez dlake na jeziku, direktno i otvoreno, Aleksandar Kolarov je poručio navijačima svog kluba da slabo navijaju. Srpski levi bek je uoči sutrašnjeg okršaja Mančester sitija i Rome u drugom kolu Lige šampiona na "Etihadu", pozvao pristalice engleskog kluba da bolje navijaju, jer su previše tihi i ne daju timu dovoljnu podršku.


"U utakmici poput ove, naši navijači moraju da se više potrude i da nam priušte osećaj da igramo kod kuće. Oni par minuta budu dobri i glasni, ali onda se utišaju. Odigrali smo mnogo mečeva u Evropi i videli kako se ponašaju navijači drugih klubova. Nadamo se da će se i naši navijači tako ponašati protiv Rome, jer sutrašnji meč nam je veoma važan. Potrebna nam je jača podrška na našem stadionu. Kada igramo u gostima, naši fanovi nam pružaju sjajnu podršku i po tome su među najboljima. Ali, na domaćim mečevima su, po mom mišljenju, previše tihi“, bez pardona je Kolarov poručio ljubiteljima fudbala sa "Etihada" da od njihove podrške i nema mnogo vajde.

Kao nekadašnji igrač Lacija, znam šta nas čeka

"Osetićemo gde smo došli, čak i pre nego što počne meč. Osetićemo to na aerodromu, u hotelu, svuda... Ako ta utakmica bude odlučujuća, naši igrači će na svakom mestu u Rimu osetiti kakva nas atmosfera očekuje. Ali, to je sport i mi volimo da igramo takve mečeve. Na tribinama će biti 80.000 ljudi koji će dati sve od sebe.“

Kolarov je pozvao navijače Sitija da budu glasni kao u nedavnom meču protiv Čelsija.


"Tokom meča, mi igrači se trudimo da ostanemo fokusirani na teren, ali u meču protiv Čelsija posle isključenja Zabalete navijači su pet minuta pravili fantastičnu atmosferu. Naša publika je obično tiha, ali je u tom momentu bila neverovatna, a mi smo reagovali na njihovu podršku i izjednačili.“

O sutrašnjem meču protiv Rome na "Etihadu", Kolarov kaže:


"Doći će maksimalno spremni sa namerom da osvoje bodove. Odgovara im i remi. Oni su tim koji voli da igra fudbal i to je dobro. Roma će igrati fudbal i neće se braniti sa 11 igrača kao što to rade ostali timovi kada nam gostuju. Ne smemo sebi da dozvolimo greške kao što je to bio slučaj u Minhenu. Da smo osvojili bod tada, sada bi imali šansu da se popnemo na prvo mesto u grupi. I prošle sezone smo izgubili prvi meč u grupi i to su stvari koje moramo da promenimo. Neki od nas su u ovom timu duže od tri godine i imamo veliko iskustvo igranja u Evropi. Ako želimo da uradimo nešto veliko, moramo da igramo bolje protiv velikih timova. Mnogo toga zavisi od sutrašnjeg meča. Dve utakmice protiv Rome bi mogle da budu odlučujuće i nadam se da ćemo ih pobediti", rekao je Kolarov.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 29.09.2014. 23:35
Kolarov je igracina ! Za mene najbolji u repki.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online