Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 21.02.2014.
10:27
Beta A

Partizan u Novom Pazaru, Zvezda dočekuje Javor

Utakmicama 16. kola, posle dva i po meseca pauze, ovog vikenda počinje prolećni deo šampionata Super lige Srbije, fudbaleri Partizana igraju u Novom Pazaru, dok Crvena zvezda na svom terenu igra protiv Javora.

 

Od 13.30 u subotu počinju utakmice Novi Pazar - Partizan, Spartak - Sloboda, Voždovac - OFK Beograd i Donji Srem - Vojvodina, dok od 15 sati na Banovom brdu počinje duel Čukaričkog i Rada. Sat vremena kasnije počinje utakmica Napredak - Jagodina, dok od 18 sati igraju Crvena zvezda i Javor. Poslednja utakmica 16. kola igra se u nedelju od 13 sati između Radničkog iz Kragujevca i Radničkog iz Niša.

Fudbaleri Partizana počinju prolećni deo šampionata sa bodom prednosti u odnosu na Zvezdu (33). Crno-beli će sa novim trenerom Markom Nikolićem i pojačani nekolicinom novih igrača pokušati da osvoje sedmu uzastopnu titulu u Super ligi.

Partizan do sada nije uspeo da pobedi u prvenstvu u Novom Pazaru. Sa druge strane, Novi Pazar želi dobrim rezultatom da se zadrži u gornjem delu tabele. Ekipa Zorana Njeguša zauzima šesto mesto sa 24 boda. Iz tog kluba saopšteno je da vlada veliko interesovanje za sutrašnju utakmicu.

Fudbaleri Crvene zvezde žele pobedu na svom terenu protiv Javora kako bi ostali u trci sa Partizanom i pokušali da prekinu dominaciju crno-belih. Ekipi iz Ivanjice treba dobar rezultat kako bi se izvukla iz donjeg dela tabele, pošto se nalazi na 14. mestu sa 15 bodova. Trećeplasirana Jagodina igra u Kruševcu protiv Napretka i pokušaće pobedom da ostane u samom vrhu tabele. Ekipa Mladena Dodića želi da
se "osveti" Napretku za poraz iz prvog kola prvenstva, kada je u Jagodini izgubila sa 0:2. Napredak je u sredini tabele, na devetom mestu sa 17 bodova.

Vojvodina u Pećincima igra protiv Donjeg Srema i želi da ostane među vodećim ekipama. Novosadski tim napustilo je nekoliko igrača, kao i trener Marko Nikolić. Vojvodina ima 24 boda na petom mestu, a Donjem Sremu predstoji velika borba za opstanak, nalazi se na pretposlednjem 15. mestu sa 14 bodova. Radnički iz Niša igra u Kragujevcu protiv Radničkog i u slučaju pobede, ali i poraza Jagodine, mogao bi da preuzme treće mesto na tabeli. Nišlije imaju tri boda manje od Jagodine (24), dok ekipa iz Kragujevca na 12. mestu ima 16 bodova.

U "malom" gradskom derbiju igraju Čukarički i Rad. Crno-beli sa Banovog brda su sigurni u sredini tabele, na sedmom mestu sa 22 boda, dok će Rad, predvođen novom upravom i novim trenerom Aleksandrom Jankovićem pokušati da ostane u ligi. "Građevinari" su na poslednjem 16. mestu sa 11 bodova. Takođe, beogradski derbi igraju i Voždovac i OFK Beograd, dok u Subotici igraju Spartak i Sloboda.
 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online