Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 16.12.2013.
21:04
mozzartsport.com A

Nikolić: Znam da me čeka pakao!

"Reč je o stručnjaku prepoznatljivom po radu sa mladim igračima i to je prevagnulo", rekao je predsednik crno-belih.

Za nove titule: Dragan Đurić i Marko Nikolić
 

Upravni odbor Partizana, posle jednočasovne sednice, imenovao je Marka Nikolića za novog šefa struke, a na konferenciji za medije u Klubu sportista predstavnicima medija prvi se obratio prvi čovek crno-belih Dragan Đurić.
"Rekao sam Marku da dolazi u pakao, stiže u klub u kojem moraju da se osvajaju titule. Mi smo i pre dve godine pričali sa njim, ali sudbina je čudo i sad smo ga angažovali. Provlačilo se kroz medije da smo ga kontaktirali i pre dva meseca, ali informacije nisu tačne. On je pre deset dana raskinuo ugovor sa Vojvodinom, a mi smo pre osam prvi put pričali sa njim i večeras ozvaničili odluku. Reč je o stručnjaku prepoznatljivom po radu sa mladim igračima i to je prevagnulo. Plus, gde god je radio napravio je kvalitetan rezultat i nadamo se da će tako biti i kod nas", rekao je Đurić.


Novi trener Partizana bio je samouveren prilikom prvog obraćanja javnosti po dolasku u Humsku.
"Hvala na dobrodošlici. Dobro je rekao predsednik kada je izgovorio da stižem u pakao. Nemam nikakvu dilemu da će biti teže osvojiti ovu titulu nego sve prethodne. Pred nama je jedan mali rat, a mi moramo da se spremimo i da ga dobijemo. Potrebno je da radimo brzo, dovedemo pojačanja i svi duvamo u ista jedra", rekao je Nikolić.


Bivši trener Vojvodine rekao je da se ne boji eventualnih zakulisnih radnji?
"Ne, ne bojim se. Pred nama su veliki izazovi i mi moramo da stvorimo preduslove da te ciljeve i ispunimo. Očekuje nas dinamičan prelazni rok. Svesni smo da neće moći sve da se ispuni, ali i moje ideje su identične Rašoviću, koji je rekao da nedostaje četiri-pet igrača."


Nikolić je potvrdio je da će deo novog stručnog štaba činiti njegovi saradnici, a drugi provereni kadrovi Partizana, ali nije želeo da priča o tome koje bi igrače iz Novog Sada doveo u Beograd..
"Sebe smatram ozbiljnim čovekom i ne volim da licitiram, jer bi to bilo neozbiljno. Samo nam dajte malo vremena i bićete o svemu upoznati. Bićemo pod velikom tenzijom i zato je važno da se baš ove godine odbranimo titulu."


Dragan Đurić je dodao da je ugovor potpisan na šest meseci, plus dve godine, dok je Nikolić demantovao da je za njega postojalo interesovanje iz Zvezde, kako je glasilo jedno od pitanja na konferenciji za medije.
"Pitanje jeste zanimljivo, ali nisam imao dve ponude. Odluka o imenovanju za trenera Partizana je stigla večeras, a ja jedva čekam da prionem na posao jer volim izazove", zaključio je Nikolić.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online